Dilan Çıtak Tatlıses ile İbrahim Tatlıses'in arasındaki küslüğü bitiren kişi ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde kızı Dilan Çıtak'ı evinde ziyaret eden İbrahim Tatlıses, kızı ile aralarındaki buzları eritmişti. Diğer çocuklarına ev verip kendisine ev vermediği için babasına sitemde bulunan Çıtak, olaylar sonrası gerçekleşen barışı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Baba-kız barışmasına vesile olan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Babası İbrahim Tatlıses ile aralarındaki buzları yeniden eritmeye başlayan Dilan Çıtak, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülenmişti. Muhabirler Çıtak'a, İbrahim Tatlıses ile barışmalarını sormuştu. Bunun üzerine genç şarkıcı sadece "Arkadaşlar her şey çok güzeldi, iyi akşamlar" açıklamasında bulunmuştu.

dilan çıtak babası hakkında ilk kez konuştu

dilan çıtak babası hakkında ilk kez konuştu

Arabesk müziğin önemli isimlerinden sanatçı İbrahim Tatlıses, bir süredir kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile küstü. Sanatçının 4. kızı olan Dilan Çıtak Tatlıses,  babasıyla çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından, 'Evime hoşgeldiniz babacığım.' notuyla paylaşmıştı.

Küslüğün sebebi ise İbrahim Tatlıses geçtiğimiz aylarda Kuşadası’nda bulunan sitesinden tüm çocuklarına birer daire vereceğini açıklamış ve sözünü tutmuştu. Ancak evleri, Dilan Çıtak Tatlıses hariç diğer çocuklarına vermişti. Bu durum sonrasında baba-kız arasında küslük oluşmuştu.

İkilinin barışmalarına vesilen olan kişinin, Tatlıses'in müstakbel eşi Gülçin Karakaya'nın olduğu öğrenildi. Karakaya'nın Tatlıses'in 4 kızından biri olan Dilan ile de arasının oldukça iyi olduğu öğrenildi.

 

Oktay Kaynarca rol arkadaşı Sabina Toziya hakkında konuştu! Sabina Toziya'nın sağlık durumu

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca rol arkadaşı Sabina Toziya hakkında konuştu! Sabina Toziya'nın sağlık durumu

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 3 yıl önce

Babayla evlat arasında olur ufak sorunlar Kral işini bilir Allah İbrahim abimizi ailesine ailesinide kendisine bağışlasın amin