Tarkan'ın koronavirüs önlemi! Özel hemşire tuttu

Pandeminin başladığı geçtiğimiz sene mart ayından beri Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Tarkan'ın, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sevilen şarkıcı Tarkan 10 gün önce koronavirüse yakalandığını ve hastalığı atlattığını duyurdu. Tarkan'ın hastalık döneminde aldığı önlemler şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tarkan, Türkiye'de koronavirüs salgını başladıktan sonra eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Almanya'nın Alzey kasabasındaki evinde yaşamaya başladı. Koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına ünlü sanatçı Tarkan da katıldı! Tüm tedbirleri almasına rağmen virüse yakalanan Tarkan sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.

Süreci çok hafif semptomlarla geçirdiğini belirten Megastar sevenlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı:

"10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim.

Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda “iyi ki aşılıyım” diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Covit’i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum"

tarkan koronavirüse yakalandı

tarkan koronavirüse yakalandı

HEMŞİRE ÖNLEMİ!

Megastar'ın hastalık sürecinde kendine özel bir hemşire tutmuş. Kızı ve eşine virüs bulaştırmamak için evinde kendini izole eden ünlü şarkıcıyla hastalığı boyunca hemşiresi yakından ilgilenmiş. Evde ozon tedavisi de alan Tarkan'ın koronayı hafif şekilde geçirmesinde bunlar da etkili olmuş.

Hürriyet'ten İsmail bayrak'ın haberine göre; Tarkan, sır gibi sakladığı yeni şarkısı için kesenin ağzını açtı. Murad Küçük’le film tadında bir klip çekmeye hazırlanan Tarkan, şarkı kaydı ve klip için 400 bin lirayı gözden çıkarmış. Önümüzdeki günlerde sete çıkmayı planlayan ünlü yıldız, bu sürpriz çalışma için “Göz bebeğim” diyormuş.

TARKANDAN SÜRPRİZ KARAR!

Müzik çalışmalarına ağırlık veren Megastar Tarkan, Şubat ayının ilk haftasında yeni çalışmasını yayınlama kararı aldı. Şarkının klip ve fotoğraf çekimlerini tamamlayan Tarkan, 14 Şubat öncesi sevenlerinin karşısına çıkacak.

tarkandan şubat ayı sürprizi

tarkandan şubat ayı sürprizi

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan yakışıklı şarkıcı bu defa uçakta çekmiş olduğu bir videoyu yayınladı.

Tarkan "Geçen yılın son gününde konsere giderken… #tbt"si... notuyla paylaştı. 

Yaptığı unutulmaz konserlerle adından sıkça söz ettiren şarkıcının bu paylaşımı sevenleri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

TARKAN İKİ İLKİ BİRDEN YAŞADI

Tarkan, yılbaşı gecesinde hem Mısır'da ilk kez konser vermenin hem de iki yıl aradan sonra tekrar sahneye çıkmanın heyecanını yaşadı.

MISIR’ın gözde tatil beldesi Sharm El Sheikh’te bulunan Rixos Premium Seagate Oteli’nde sahne alan Tarkan, birbirinden sevilen şarkıları ile izleyenlere harika bir yılbaşı gecesi yaşattı.

2 BİN 500 KİŞİ KATILDI

Ünlü sanatçı, bu muhteşem gecede sahneye üç farklı kostümle çıktı. 5 bin metrekarelik açık hava konser alanında kurulan 750 metrekarelik devasa sahnede Tarkan şarkılarıyla 2 bin 500 kişiye müzik ziyafeti çekti.

İKİ SENE SONRA İLK KEZ KONSER VERDİ
Kızıldeniz manzarası eşliğinde, soğuk kış günlerinde yaz mevsimini yaşamak isteyenlerin tercihi olan otelde gerçekleşen konser aynı zamanda megastar Tarkan'ın yaklaşık 2 senenin ardından verdiği ilk konser olma özelliğini de taşıyor.

Tarkan'ın son paylaşımı herkesi şaşırttı. 

Geçtiğimiz aylarda kızı Liya için tütü giyen ve o anları takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, "Rolling Stones tişörtü giyip cool (havalı) Baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte!" sözleriyle güldürmüştü...

MUTLULUĞU İÇİN MASKARASI DA OLURUM!

Kızının oyununa eşlik etmek için bu kez maske takan Tarkan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa bu mesajı yazdı:

Tütüler, maskeler filan…Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın
Olsun, kızımın mutluluğu için maskarası da olurum icabında

Ünlü şarkıcının bu paylaşımı şaşırtırken sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Tarkan 'günaydın' notuyla paylaştığı fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. 

tarkandan yeni albüm

tarkandan yeni albüm

TARKAN STÜDYO'YA GİRDİ!

Tarkan, yeni albüm çalışmalarına başladı. Megastar, çalışmalarından yeni bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Stüdyoda paylaşım yapan Tarkan, 2022'de yeni bir albümle hayranlarının karşısında olacak.

PİJAMALI PAZAR KEYFİ

İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayan Tarkan yeniden Almanya'ya döndü. Pazar gününü evinde dinlenerek geçiren ünlü şarkıcı, pijamalı bir fotoğrafını paylaştı.

"Sıradan bir akşam üstü. Durgun bir pazar günüydü" notuyla paylaştı.

Tarkan'ın paylaşımına kısa sürede 200 binden fazla beğeni geldi.

YENİ YIL KONSERİNDE AİLESİ DE YANINDA OLACAK

Yeni yılda Mısır'da konser verecek Tarkan, ailesinden ayrı kalmak istemedi. Megastar'ın şimdiden Mısır'da bir otelde ailesi için rezervasyon yaptırdığı iddialar arasında.

tarkanın yılbaşı konserinde alacağı ücret dudak uçuklattı

tarkanın yılbaşı konserinde alacağı ücret dudak uçuklattı

3 reklam için 15 milyon liralık anlaşmaya imza atan Megastar Tarkan'ın reklam filmi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Şimdilerde İstanbul'da olan Tarkan'a yeni açılan bir mekandan sahne alması için teklif gitti. Mekan yetkilileri, 2 milyon liralık teklif yapmasına rağmen Megastar teklifi elinin tersiyle itti.

Tarkan 2 milyon lirayı reddetti

Tarkan 2 milyon lirayı reddetti

Megastar çok beğenilen paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 

'Avatar' filmi için hazırlanan filtre ile bir video çeken ünlü şarkıcı, gönderisine "Tavatar. Fazla kaptırmış olabilirim ama 2022’de vizyona girecek olan 'Avatar 2’yi gerçekten iple çekiyorum" notunu düştü.

tarkandan tavatar paylaşımı

tarkandan tavatar paylaşımı

Tavatar paylaşımından sonra yeni bir paylaşım yapan Tarkan şu notu düştü: "Bazılarınız için hafif ürpertici olan bugünkü “Avatar” paylaşımından sonra geceyi tatlı bir fotoğrafla bitireyim dedim İyi geceler, sevgiler "

Ünlü bir marka ile reklam anlaşması yapan Tarkan, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi.

tarkan yeni şarkısı

tarkan yeni şarkısı

Ünlü şarkıcı, yeni çıkaracağı şarkının keman kaydı hazırlıklarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Tarkan: "Bugün de böyle geçti. Yeni şarkının keman kaydı…Ay çok mu güzel oldu ne? Coming soon notuyla paylaştı. 

tarkan keman kaydı

tarkan keman kaydı

Takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

"İSTANBUL AĞLIYOR" ŞARKISINI SÖYLEDİ

Özel aracıyla çekime giden Tarkan, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Yağmurlu İstanbul gününde 'İstanbul Ağlıyor' şarkısını seslendirdi.

Megastar Instagram hesabından Ozan’ımla kavuştuk sonunda ve çok güzel şeyler oldu. Yakındır sabrın zaferi notuyla paylaştı.

tarkan ozanla paylaşımı

tarkan ozanla paylaşımı

 

Tarkan Instagram hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda sevenlerine güzel haber verdi. Megastar: "Yarından itibaren hummalı çalışmalar başlıyor :) Yeni projeler, sürprizler çok yakın. Heyecanlıyım. O yüzden kaçtı bende uyku muyku Ha bu saçlara da yarın veda edeceğim artık. Bi daha da uzatacağımı sanmam. O yüzden son bir bakış atayım dedim…"

tarkandan yeni proje müjdesi

tarkandan yeni proje müjdesi

E-ticaret platformlarından Trendyol, Megastar Tarkan'la uzun soluklu bir iş birlikteliğine imza attığını duyurdu. Pandemi sürecinde konser ve iş birlikteliklerine ara veren Tarkan uzun soluklu bir iş birliği için Trendyol'la el sıkıştı. İlk adımı reklam filmiyle atılacak olan bu birlikteliğin devamında ise toplumsal fayda odaklı projelerin planlandığı açıklandı.

tarkan trendyol ile anlaştı

tarkan trendyol ile anlaştı

"Trendyol yakından takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Aynı zamanda Türkiye'nin en sevilen ve kendi sektörünün en başarılı markası. Bu topraklardan doğan ve kısa sürede yurt dışına uzanan heyecan verici bir başarı öyküsü var. Büyürken ülkesine de faydalı olmaya çalışan, sosyal duyarlılıkları yüksek bir marka olmasını da ayrıca önemsiyor ve takdir ediyorum. Kadınların toplumdaki yerinin güçlendirilmesinden sanata, ülkemizde her alanda pozitif bir etki yaratıyor. Yolumuz bu noktalarda birbiriyle kesiştiği için heyecanlıyım çünkü biliyorum bu iş birliğiyle tüm Türkiye'nin kalbine dokunacağız."

Megastar trendyol ile anlaşmasını twitter'da da yaptığı komik paylaşımla da duyurdu. 

tarkan trendyol komik paylaşımı

tarkan trendyol komik paylaşımı

 

Megastar Tarkan, 17 Ekim Pazar günü doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı. 49 yaşına giren Tarkan, kızı Liya'nın kendisine yaptığı sürprizi de duyurdu.

Tarkan paylaşımında "Babasına 'en iyi baba' yazılı çiçekle sürpriz yaparmış benim canım kızım. Olabilir mi bundan daha güzel hediye?" notuyla paylaştı.

tarkan

tarkan

Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Madem doğum günüm yaklaşıyor, bugünün tbt’si çocukluğumdan bir doğum günü fotoğrafı olsun o zaman" notuyla yayınladı.

4,9 milyon takipçiye sahip olan Tarkan'ın çocukluk fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

TARKAN'IN YENİ İMAJI!

Evde olduğu süreçte saçlarını kestirmeyen Tarkan, yeni imajını da takipçileriyle paylaştı. 4,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan şarkıcı, "Ormanlar kralı Tarzan single'ım çok yakında sizlerle. Şaka bir yana, pandemide saçlar çığrından çıktı bende. Ama yakında Tarzan'dan Tarkan'a dönerim merak etmeyin. Ve de yeni şarkılarla Çok özledim" notunu ekledi. Tarkan'ın paylaşımı kısa sürede 298 binden fazla beğeni aldı.

tarkan uzun saçlı hali

tarkan uzun saçlı hali

Megastar Tarkan son paylaşımıyla duygulandırdı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Tarkan "Sevgili orkestram, canım arkadaşlarım çok özledim hepinizi…" notuyla orkestrasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak özlemini dile getirdi. 

tarkan ve orkestrası

tarkan ve orkestrası

Tarkan Tevetoğlu, küçük kızıyla eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. 

"TÜTÜYÜ BÖYLE GİYDİRİVERİRLER İŞTE"

Ünlü şarkıcı Liya ile oyun oynadığı anları "Rolling Stones t-shirt'ü giyip cool baba takılmaya çalışırken o t-shirt'ün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte..." notuyla yayınladı. Kenan Doğulu, meslektaşının fotoğrafına 'süpersin' yorumunu yaptı.

Bugün ruh halim bu.
Kasvetli, sıkıntılı, biraz da hüzünlü…
Hep yüzüm güler, hayat doluyumdur sanmayın.
Düşerim ben de karanlıklara arada.
Umarım sizler iyisinizdir.
İyi pazarlar

tarkanın son paylaşımı

tarkanın son paylaşımı

AİLESİYLE VAKİT GEÇİRİYOR!

Uzun süredir Almanya'da olan şarkıcı Tarkan, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.

 Salgının ardından tüm yeni projelerini erteleyen Tarkan ailesiyle birlikte bol bol vakit geçiriyor.

"SEVGİYE SIĞINMA ZAMANI"

Eşi ve kızına sarıldığı fotoğrafı 4,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Tarkan, "İnsanlığın çivisinin çıktığı şu tuhaf zamanlarda bir daha anlıyorum ki sevgiye sığınma zamanı. Ailemize, sevdiklerimize sarılma zamanı" notunu yazdı.

tarkanın kızı ve eşiyle paylaşımı

tarkanın kızı ve eşiyle paylaşımı

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM GELDİ

Paylaşımlarında kızının yüzünü göstermemeye dikkat eden Tarkan'ın fotoğrafı kısa sürede binlerce yorum alırken 464 binden fazla beğeni geldi. Emel Sayın, Sibel Can ve Nilgün Belgün gibi usta isimler de Tarkan'ın ailesiyle paylaşımına nazar boncuğu emojisi koyarak karşılık verdi.

tarkandan kızı Liya ile paylaşım

tarkandan kızı Liya ile paylaşım

Son olarak ünlü şarkıcı Instagram'dan kızı Liya'yla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına "Baba kız kitap okuduk bugün" notunu düşen Tarkan, geçtiğimiz Şubat ayında vefat eden Doğan Cüceloğlu'nun sıkı bir hayranı olduğunu da ifade etti.

tarkan kızıyla kitap okuyor

tarkan kızıyla kitap okuyor

"BİRLİKTE OKUYORUZ"

Tarkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Baba kız kitap okuduk bugün Çok keyifliydi, çok tatlıydı. Ben kitap okumaya başladığımda Liya’da hemen bir kitap alıp yanıma geliyor. Birlikte okuyoruz. Ailece de yapıyoruz bunu hep. Çocuklara okuma alışkanlığını erken yaşlarda aşılamak lazım.
En iyi yöntem de onun bizim okuduğumuzu görmesi oluyor. Örnek alıyor, taklit ediyor.

Bu arada sıkı bir Doğan Cüceloğlu hayranıyım.Nurlar içinde yatsın.Ne kıymetli bir insandı, ne özel bir ruhtu. Öğretileriye hep ışık tutacak yolumuza ve kalbimizde yaşamaya devam edecek."

Megastar Tarkan, köprü başında verdiği pozları "İyi haftalar" notu ile paylaştı.

Tarkan'ın köprüde verdiği bbu mega pozlara takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Sosyal medya hesabını sık kullanmaya başlayan Megastar Tarkan, Instagram hesabından  #tbt paylaşımı yaptı.

LİYA'YA 'HAYIR' DİYEMEDİ

Tarkan, Tilbe'yi nazikçe geri çevirmesinin ardından sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.  Kızı Liya ile oynarken fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı altına "5 çayına davet edildim yine :):)" notunu düştü.

tarkan liyayla beş çayı

tarkan liyayla beş çayı

Kulaktan kulağa yayılan haberler doğrultusunda usta sanatçı, eşiyle fotoğraf paylaşarak dedikoduların önünü kesmişti.

Tevetoğlu'ndan yakın zamanda yeni bir paylaşım daha geldi. Tbt notunu kullanan Megastar, eşi ile düğün anlarına ait bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. İşte o fotoğraf!

Kraliçe II.Elizabeth gelini Camilla'ya hak tanıdı! Prenses Diana hayranları çıldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II.Elizabeth gelini Camilla'ya hak tanıdı! Prenses Diana hayranları çıldırdı
Merakla beklenen Oğlum dizisine yeni transfer

İLİŞKİLİ HABER

Merakla beklenen Oğlum dizisine yeni transfer
Survivor'ın son bölümünde sürgün adasına giden isim belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'ın son bölümünde sürgün adasına giden isim belli oldu!
Dilan Çiçek Deniz'in sarı saçlı yeni imajı dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz'in sarı saçlı yeni imajı dikkat çekti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 60

Cahil birisi 2 yıl önce

CAHİLE sahip çıkan CAHİLin reklamı yapılıyor.

Toplam 1 beğeni

Abdulhamidhan 2 yıl önce

Kendisini siyasete karıştığı güne kadar çok severdim, ne zaman ki siyasi yorum yaptı, gözümden düştü, Tarkan efendi maalesef sınıfta kaldın dostum . Üstelik kendisinin yıllardır Türkiye dışında yaşaması ve Türkiyeye sadece iş için gelip gitmesi; Türkiyeyi pek sevmediğini ve vatanını sadece bir para kazanma aracı olarak kullandığının alametidir.

Toplam 1 beğeni

Eski Gurbetci 2 yıl önce

Hani nerde megastar? iki kere ötmekle megastarmi olunuyor?

Toplam 2 beğeni

Rtg 2 yıl önce

Acaba bu çocuğunuza verdiğiniz eğitimde din dersi varmi

Toplam 4 beğeni

ben 2 yıl önce

bu herif hakkında haber yapmayın bu adam gençleri zehirleyen ahlaksız bir adam.

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun