Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'inden üzücü haber!

"Arka Sokaklar" dizisinde 'Emniyet Amiri Rıza Soylu' karakterini canlandıran usta oyuncu Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı öne sürüldü.

Kanal D’de yayınlanan ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar son aylarda peş peşe yaşanan ayrılıklarla gündemden düşmüyor. 12 yıldır Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı olarak hayranlarının karşısına çıkan Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı öne sürüldü.

Tam 12 senedir dizide rol alan tecrübe oyuncunun ayrılması gündeme taşınınca dizi izleyenleri üzüntüye boğuldu. Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da sular durulmuyor. Arka Sokaklar yeni bölümde; Rıza Baba emekli olduğunu ve ekibin görevi tamamlandığını söylemesi dikkat çekti.

 

Daha önce de emekli olacağını söyleyip bir süre dinlenen ve ekibe tekrar dönen Rıza Amir'in bu kez hem emekli olması hem de ekibi dağıtmak istemesi dikkat çekti.

Arka Sokaklar'ın Rıza Babası, "Öncelikle ben emekli olmaya karar verdim. Gerekli işlemleri de başlattım orada. Ancak esas haber bu değil. Kaç yıldır emek verdiğimiz bu ekip artık görevini tamamlamıştır çocuklar" diyerek izleyenleri şaşırttı.

KARAKOLLUK OLDU!

Arka Sokaklar dizisinin yıldızı Zafer Ergin, geçtiğimiz gün Etiler'de kendisinden döviz bozmasını istediğini söyleyen bir vatandaştan şüphelendi. 78 yaşındaki oyuncu, söz konusu şahsı yanına alarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne başvurdu. Bir saatlik soruşturma sonrası usta sanatçı, "İkimiz de şikayetçi olmadık. Dövizler de sahte değilmiş. Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim. Karakolda ufak bir polisiye macera yaşadık" şeklinde konuştu.

"DOĞRUYA GİTTİĞİMİZİN FARKINDAYIZ"

Dizi nedeniyle yaşadıkları bazı hoş anıları anlatan Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı, "Emniyetten bazı dostlarım, 'Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar; 'Onlar çabucak hallediyor' diyorlar'. Tabii bu yaptığımız bir oyun. İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceğiz" demişti.

Hande Yener bir klip için servet harcadı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener bir klip için servet harcadı!
Müge Anlı'ya canlı yayında doğum gününü sürprizi! Müge Anlı kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'ya canlı yayında doğum gününü sürprizi! Müge Anlı kaç yaşında?
Tolgahan Sayışman yeni yaşını '40'lar kulübü' notuyla kutladı! Beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman yeni yaşını '40'lar kulübü' notuyla kutladı! Beğeni yağdı
Şarkıcı Hadise ailesi için kesenin ağzını açtı! Resmen 3 milyon TL...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Hadise ailesi için kesenin ağzını açtı! Resmen 3 milyon TL...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 11

Şükran 2 yıl önce

Adamlar yaşlandı dizi hala devam . bir türlü sevemedim şu diziyi çok yapay duruyor. Roller eğreti yapılıyor. Yani o kadar yapaylık varki samimiyet yok dizide.

Toplam 3 beğeni

Eskimalatyalı 2 yıl önce

Cuma günleri oynayan Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergine dikkatli bir şekilde bakıldığında yaşlılığın etkisiyle yorgun göründüğü ve yürüme güçlük çektiği her halinden belli oluyor. Bence dizi setinde başarılı oyuncunun başına bir şey gelmeden diziden ayrılması sağlanmalı. Yoksa dizi devam ederken oyuncuya bir şey olursa dizi yaz finali yapamadan yayından kaldırılabilir.

oğuz 2 yıl önce

bende öldü sandım buna mı üzülecem

Ahmet 2 yıl önce

bence de yeter artık. Hala izleyen var mı?

Toplam 1 beğeni

anadolu adamı 2 yıl önce

ağlamak istiyorum :)

Yorumların Tümünü Okuyun