Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın darp edilme davasında karar çıktı!

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ile eşinin darp edilmesi davasında savcı mütalasını açıkladı.

Ünlü tiyatrocu Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz 2017 yılında 3 kişi tarafından bir otelin lobisinde darp edilmişlerdi. İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen son duruşmaya sanıklar katılmadı. Müşteki sıfatındaki Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz'ın avukatı İbrahim Yurttepe duruşma salonunda hazır bulundu. Avukat Yurttepe, 'Saldırıyı başlatan kişi Denizhan Vural ve diğer sanıklar suça meyillilerdir, bu yüzden üst sınırdan ceza verilmesini talep ediyoruz. İnsanların gözleri önünde müvekkilim ve eşine saldırmışlardır.' açıklamasında bulunmuştu.

Duruşma savcısı, 3 sanık için mütalaasını açıkladı. Açıklanan mütalaada sanıklardan Mahsar Algün'ün Hakan Yılmaz'a karşı 'Kasten yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. Diğer bir sanık Erdal Gökçe'nin ise Hakan Yılmaz ve eşine karşı 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 2 yıl 9 aydan 7 yıl 4 aya kadar hapsi talep edildi. Üçüncü sanık Denizhan Vural için ise 'Kasten yaralama' , 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 3 yıl 7 aydan 9 yıl 10 aya kadar hapisle ceza talep edildi. Mahkeme heyeti 3 sanığın mütalaaya karşı savunma hazırlamaları için süre verdi ve duruşmayı erteledi.

Bugün Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen yeni duruşmada karar çıktı. Sanık Denizhan Vural, 'basit yaralama' suçundan toplamda 15 ay hapis cezasına, 'hakaret' suçundan 3 ay 15 gün hapis cezasına hükmedildi ve 'tehdit' suçundan beraat etti. Sanık Erdal Gökçe ise, 'basit yaralama' suçundan 5 bin lira adli para cezasına çarptırıldı ve diğer suçlardan beraat etti. Sanık Mahsar Algül ise tüm suçlardan beraat etti.

İDDİANAME

Etiler'de bulunan bir otelin lobisinde tiyatrocu Hakan Yılmaz ile eşi 6 Aralık 2017 tarihinde darp edilmişlerdi. Otelde saldırıya uğradığını belirten Yılmaz ve eşi, kendilerini darp eden kişiler hakkında savcılığa şikayette bulunmuşlardı. Soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sanıklar Denizhan Vural, Erdal Gökçe ve Mahsar Algül hakkında "Hakaret", "Basit yaralama" ve "Tehdit" suçları sebebiyle ayrı ayrı 2 yıldan 5 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Hindistan'dan Engin Altan Düzyatan'a "Ertuğrul" ödülü!

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan'dan Engin Altan Düzyatan'a "Ertuğrul" ödülü!

BİR YORUM YAPIN 0