Koronavirüs tedavisi gören Selin Yeninci taburcu oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde “Saniye” karakterine hayat veren oyuncu Selin Yeninci yoğun bakıma kaldırıldı. Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizinin sevilen oyuncusu Yeninci koronavirüs hastalığıyla mücadele ediyordu. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden oyuncu, dün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Selin Yeninci'ye geçtiğimiz haftalarda koronavirüs teşhisi konulmuş ve tedavisine yoğun bakımda devam edilmişti. 11 gündür hastanede yatan başarılı oyuncu, dün taburcu oldu. 

Yeninci'nin tedavisi hakkında bilgi veren Acıbadem Adana Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak şunları söyledi: "Hastamız Selin Yeninci, 21 Şubat 2021 tarihinde başlayan boğaz ağrısı, kas ve eklem ağrısı, halsizlik şikayeti üzerine yapılan PCR testi ile Covid-19 tanısı almış. Şikayetlerinin artması üzerine hastanemize başvuran Selin Yeninci'nin 26 Şubat 2021 tarihinde hastanemizin yoğun bakım servisine yatışı yapılmıştır. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aydın Halefoğlu tarafından takip edilen hastamız, 11 gün hastanemizde tedavi görmüştür. 6 Şubat'ta yapılan PCR testinin negatif gelmesi ve şikayetlerinin düzelmesi nedeniyle, bugün, 8 Mart'ta taburcu ettik. Kendisine geçmiş olsun diyor ve bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayarak sağlıklı günler diliyoruz."​

MUTASYONLU KORONAVİRÜS GEÇİRDİ!

ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’nin korona testi pozitif çıktı. Selin Yeninci’nin sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmeleri geldi.

Hastanede tedavi altına alınan oyuncunun hayranları, dualar ve attıkları mesajlarla ona moral veriyor. Yeninci'nin tedavisinin sürdüğü ve durumunun da hızla iyiye gittiği açıklandı. Oyuncunun ayrıca mutasyonlu virüse yakalandığı ve entübe edilmeden tedavi edildiği belirtildi.

Birol Güven Rasim Öztekin'in krizden 20 dakika önce gönderdiği mesajı paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Birol Güven Rasim Öztekin'in krizden 20 dakika önce gönderdiği mesajı paylaştı
Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Emin Günenç'in yeni adresi belli oldu…

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Emin Günenç'in yeni adresi belli oldu…
Haluk Bilginer Sıcak Kafa'nın kadrosundan çıkarıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer Sıcak Kafa'nın kadrosundan çıkarıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Ilsiya 3 yıl önce

Dua edelim...Kadin çabuk iyileşsin

kaya 3 yıl önce

Allah cümlesine acil şifalar versin. Rabbim herkesi korusun.

Toplam 1 beğeni

Bahadır 3 yıl önce

Allah acil şifalar versin, her hafta kaçırmadan izlediğimiz bir dizi. Başta kefeli ağa olmak üzere dizinin tüm mensuplarına da sağlıklar diliyorum.

Toplam 7 beğeni