Ünlü sanatçı Harika Avcı yaşadığı dehşet anlarını ilk kez anlattı

Oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın, evinde bulunan 1 milyon 568 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yargılanan hizmetlisi tarafından darp edildiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak.

Ünlü sanatçı Harika Avcı, evinde bulunan 1 milyon 568 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yargılanan hizmetlisi tarafından darp edilip yaralandığını iddia etmişti. Bu konu sebebiyle hakim karşısına çıkacak olan Avcı, hırsızlık olayı nedeniyle yüzleştiği hizmetlisi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını ve bu sebeple dişinin çatladığını belirtti. Harika Avcı'nın şikayetçi olduğu Sunay Y, ünlü sanatçıyı darp ettiği gerekçesiyle yargılanacak.

Cem KaracaİLİŞKİLİ HABERCem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'dan eşi ve Barış Manço hakkında şaşırtan açıklama!

Konu hakkında ifade veren Avcı, şu açıklamayı yaptı:

'Para çalındıktan bir gün sonra hizmetlim eve gelmedi. Aradığımda ise telefonları açmadı. Ben kendisini 'Gel konuşalım' diyerek ikna ettim. Eve geldiğinde çok sinirli ve agresifti. Durup dururken üzerime saldırıp beni darp etmeye çalıştı. İki dizimden ve sağ elimden yaraladı, ön dişimin çatlamasına sebep oldu. Bu nedenle hastaneye giderek darp raporu aldım. Paranın yerini hizmetlimden başka kimse bilmiyordu.'

'Basit yaralama' suçu kapsamında yürütülen soruşturmada, söz konusu suçun uzlaşmaya tabi olduğu belirtildi ve dosya uzlaşma bürosuna gönderildi. Ancak uzlaşma gerçekleşemedi. Şüpheli konumundaki Sunay Y. hakkında, 'basit yaralama' suçu nedeniyle 1 yıla kadar hapis istemi ile bir iddianame düzenlendi.

Hizmetli Sunay Y. ise kendini savunmuştu. Parayı çalmadığını, kendisine iftira atıldığını söyledi. Aslında Avcı tarafından kendisinin darp edildiğini iddia etmişti. Savcılık yürütülen soruşturmanın sonucunda Sunay Y. hakkında, 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçu kapsamında 10 yıla kadar hapis istemi ile bir iddianame düzenlemişti.

İddianamede olayın yaşandığı tarihte, bazanın altında bulunan paranın hizmetli Sunay Y. dışında başka kimse tarafından bilinmediği ve paranın kendisine sorulduğunda saldırgan davranışlarda bulunduğu ifadesi yer aldı.

BİR YORUM YAPIN 6

Ugur Arslan 3 yıl önce

ah be ablam o kadar para evde saklanirmi iyi canindan olmamissin etraf gözü dönmüslerle dolu allah kimseyi sahipsiz etmesin

RASİM 3 yıl önce

ünlü sanatçı!!!!!!

EMRE 3 yıl önce

Bu kadının babası yaşındaki şoförüne nasıl muamele ettiğine şahitlik ettim. Bu olayda eminim iftiradır...

Yakub 3 yıl önce

Parayı çalan zanlının geri eve gelmesi çok garip?

zafer gülten 3 yıl önce

reklamdır reklam

Yorumların Tümünü Okuyun