Kerem Alışık'tan ağlatan Sadri Alışık paylaşımı!

Oyuncu Kerem Alışık, usta sanatçı babası Sadri Alışık'ın 26. yıldır aramızdan ayrılışının yıl dönümünde sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu. Paylaşıma bir çok hayranı yorum ve beğeni yağdırdı.

1995 yılında 18 Mart'ta hayata veda eden merhum Sadri Alışık sevenleri tarafından anıldı.

kerem alışık eski fotoğraf

kerem alışık eski fotoğraf

Oyunculuğu ve başarısıyla Türk Sinemasında bir çok filme damga vuran usta oyuncunun 26. yıl dönümünde oğlu Kerem Alışık'tan da duygusal bir mesajla anma paylaşımı geldi. Pandemiden dolayı kısıtlı bir tören düzenlendi.

Kerem AlışıkİLİŞKİLİ HABERKerem Alışık'ın oğluyla çekildikleri yıllar öncesine ait fotoğraf sosyal medyada gündem oldu!

kerem alışık ve sadri alışıkın son yılları

kerem alışık ve sadri alışıkın son yılları

Alışık, sosyal medya hesabından ailesine ait eski fotoğrafları paylaşarak hem babasını hem de ondan kısa bir zaman sonra kaybettiği annesi hakkında duygu dolu sözlerle paylaşım yaptı. 

kerem alışıktan sadri alışık ve annesi çolpan ilhan

kerem alışıktan sadri alışık ve annesi çolpan ilhan

İşte Alışık'ın paylaşımı:

"Çocuk soruyor Anne, babam bizimle gelmiyor mu? Anne, hayır gelmiyor o gitti diyor. Sonra dayanamıyor anne de gidiyor. Çocuk bir başına kalıyor. Anne güzel. Güzel anılar gibi güzel. Baba hüzünlü. Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü. Çocuk güzel anılar gibi özlemli. Özlemli şarkılar gibi hüzünlü. Baba Sadri̇ Alışık. Anne Çolpan İlhan Alışık. Çocuk Kerem Alışık" satırlarıyla başladı. Sonra da "İnsan, şu kalbinin ortasına batana özlem demese bıçak der. Bugün Sadri Alışık'sız 26. yıl. Rahmetle, minnetle, özlemle.."

BİR YORUM YAPIN 0