Onur Şan: Oyunculuğu ve müziği çok özledim

Ünlü türkücü Onur Şan, Radyo Esenler'de yayınlanan 'Erkan'la Çok Canlı' adlı programa konuk oldu. Ünlü sanatçı burada, 'oyunculuğu ve müziği çok özlediğini' dile getirdi.

Radyo Esenler’de Erkan Koç’un sunduğu “Erkan’la Çok Canlı” programına şarkıcı Onur Şan konuk oldu. Salgın sürecinde yaşadıklarını anlatan Şan, bu dönemin pek çok arkadaşını hem maddi hem de manevi açıdan olumsuz yönde etkilediğini söyledi. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizide rol alan Şan, 'Uzun süre set kokusu alamadığınız zaman ne kadar özlediğinizi anlamış oluyorsunuz. O yüzden şu an çok keyifliyim. Oyunculuğu çok seviyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Oyunculukla ilgili benden isteneni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Amacım oyunculuğumu daha ileri seviyelere taşımak.' açıklamasında bulundu.

Dizide söylediği tüm şarkıları canlı okuduğunu söyleyen Şan, 'Şu an rol aldığım dizide de oyunculuğum dışında parça seslendiriyorum. Kurtlar Vadisi’nde türkü okumam da izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanıyordu. Şu anda da öyle. Salgından en çok etkilenen sektörlerden biri olduk. Kısıtlamalarda sanatımızı icra edememek ve insanlarla duygu paylaşımında bulunamamak bizleri manevi anlamda çok etkiledi. Şu an büyük bir keyifle işlerimizi yerine getiriyoruz.' ifadelerini kullandı.

Müzik sektöründe gittikçe yerleşmeye başlayan dijitalleşme hakkında da konuşan Şan, 'Dijitali reddetmiyorum ama ona alışmak istemiyorum. Bu mecraları hayatımın rutini haline getirmek istemiyorum. Sürekli orada bulunmaktansa sevenlerime ara ara sürprizler yapmayı tercih ediyorum.

Bu aralar iki tane konser projesi üzerine çalışıyorum. Onun dışında stüdyo kayıt işlemlerimiz var. Dijital alanda da daha görünür olacağımız çalışmalara hız verdik.' açıklamasında bulundu.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'dan kendisini eleştirenlere yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'dan kendisini eleştirenlere yanıt

BİR YORUM YAPIN 0