Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman'ın oğlu Efehan 2 yaşında!

İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman oğulları Efehan 2 yaşına girdi. Abazi, sosyal medya hesabından duygusal bir notla doğum gününü kutladı.

Almeda Abazi sosyal medya hesabından sade ve şık bir ortamda oğlunun doğum gününü kutladı. Abazi, paylaşımına "Mutlu yıllar değerli oğlum. Bugün, yarın ve her zaman seviliyorsun" notunu yazdı. Sayışman'da aynı fotoğrafı paylaşarak "İyi ki doğdun, iyi ki varsın canım oğlum. Allah nice yaşlarını, nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin; sağlıkla ve huzurla inşallah..." duygulandıran sözleri yazdı. 

almeda abazi ve tolgahan sayışmanın paylaşımı

almeda abazi ve tolgahan sayışmanın paylaşımı

2017 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman 2019 yılında ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Şimdi ise çift ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Karnı burnunda sosyal medyada poz veren Abazi'nin gönderisi beğenildi.

Abazi süreçle ilgili olarak, 'Normal doğum olacak. Şu an en son öğrenmek istediğim şey kilom. Son 2 aydır hiç tartılmadım. En çok kiraz ve vişne suyuna aşerdim.' açıklamasında bulundu.

İkinci çocuğa hamile olan Almeda Abazi ve bir buçuk yaşındaki oğlu Efehan'da koronavirüse yakalandı. Tolgahan Sayışman'dan sonra ev halkında da görülen koronavirüs hayranlarını korkuttu.

Bunun üzerine Abazi, sosyal medya hesabından açıklama yapan Abazi, hamileliği nedeniyle ilaç alamadığını ancak vitaminlerle atlatmaya çalıştığını belirtti.

2017 yılında Arnavut asıllı Almeda Abazi ile nikah masasına oturan oyuncu Tolgahan Sayışman'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. 2019 yılında ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına alan çift, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne baba olacaklarını duyurmuştu.

Şampiyon dizinin finalinden beridir ekranlarda olmayan Sayışman, pandemi sürecini ailesiyle evde geçirdi. Bu sürede oldukça dikkatli olan Sayışman, geçtiğimiz gün ateşlenme şikayeti ile hastaneye gittiği ancak testi negatif çıktı.

almeda abazi ile evli olan tolgahan sayışmanın efehan adında bir oğlu var

almeda abazi ile evli olan tolgahan sayışmanın efehan adında bir oğlu var

Meghan Markle'in çıkardığı kitabın kapağı çalıntı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'in çıkardığı kitabın kapağı çalıntı mı?
Kilolarından kurtulan Adele 33. yaşını kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Kilolarından kurtulan Adele 33. yaşını kutladı!

BİR YORUM YAPIN 1

yunus 3 yıl önce

Şu kadınların fotoğrafta ağız yamultmalarına uyuz oluyorum. Çok itici ve iğrenç.

Toplam 8 beğeni