Cem Yılmaz'dan 'Demet Akalın' geri adımı! 'Ben öyle bir şey söylemedim'

Komedyen Cem Yılmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında stand-up gösterilerinde Demet Akalın ve kızını ti'ye almış, Akalın'dan ise bu duruma sert bir cevap gelmişti. Ünlü komedyenden geri adım geldi.

Zorlu PSM'de gerçekleşen gösterisinde Cem Yılmaz'ın Demet Akalın'la ilgili yaptığı espri izleyenleri gülümsetti. Yılmaz gösterisinde geçen hafta Kızı Hira'nın TikTok'a 7 bin TL kaptırmasına sitem eden Demet Akalın'ı diline doladı.

"Demet Akalın'ın kızı Hira 7 bin TL kaybetmiş. Benim oğlum 2-3 sene önce 6 bin TL kaybetti Allah'tan. En azından biraz daha zeki, az kaybettirmiş" diyen Yılmaz, Demet'ı kızdıracak espride bulundu.

Bu olayın ardından Demet Akalın'dan bir yanıt geldi. Akalın kendisini ti'ye alan ünlü komedyene, 'Yalnız ben parayı alıp çoktan Doğu'ya oyuncak olarak gönderdim. O'ndan daha zengin değilim ama daha merhametli olduğum kesin. Kızım da saf. O'nun oğlu bilerek almış, Hira gül göndermiş ne fark var. Allah tüm çocuklara ana baba parasını güzel yemeyi nasip etsin.' yanıtını verdi.

Yılmaz'dan yaşanan olaylar sonrası geri adım geldi. Ünlü komedyen kendisine olayı hatırlatan magazin muhabirlerine, 'Ben öyle bir şey demedim.' yanıtını verdi. Gazetecilerin bu şekilde yazıldığını belirtmesi üzerine ise, 'Tamam, söyledim evet!' tepkisini verdi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan kızı Lalin adına köy okullarına kütüphane sürprizi

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'ndan kızı Lalin adına köy okullarına kütüphane sürprizi
Usta sanatçı Meral Çetinkaya'dan şaşırtan itiraf

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Meral Çetinkaya'dan şaşırtan itiraf

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Seda 2 yıl önce

Cem Yılmaz'ın oğlunun o dönemde harcadığı parayla Broadway model araba alınabiliyordu. Şimdi o model arabalar 25-28 bin lira. Cem Yılmaz'ın oğlunun ka yönettiği para Demet Akalın'ın kaybettiği paranın yaklaşık 3-4 katı kadar.

Toplam 1 beğeni

Vatan 2 yıl önce

Eğer zekilikse demetin kızı daha zeki. Neden? İki üç sene önce 6 bin liraya kaç dolar alınıyordu şimdi 7 bin liraya kaç dolar alınıyor. Birde böyle hesap yap bakalım zekü adam

Alp 2 yıl önce

Brv..demet. kapak yerine oturmuş. Bayan ile bi muhabbet , adam olrsa olr..zibidi ile değil...

Toplam 1 beğeni