Şarkıcı Sıla'nın dolandırıcılık davasında mahkemeden flaş karar!

Ali Şenol, mekan sahibi Orhan Yılmaz'ı arayarak Sıla'nın menajeri olduğunu söyleyip 25 bin liralık bir ücret alır. Sıla'nın 3 gün boyunca mekanında çıkacağı konusunda anlaşır. Ancak Yılmaz, Sıla'nın sahneye çıkacağı gün kimsenin gelmemesinden şüphelenir. Şenol'u arayarak parasını geri ister. İşler o telefon konuşmasıyla patlar.

Ali Şenol, Orhan Yılmaz'ı tehdit ederek bir örgüte üye olduğunu eğer şikayette bulunursa mekanının basacağını söyler. Orhan Yılmaz, bu tehditlerin üzerine polise giderek şikayetçi olur. 25 bin lirasını aldığını beyan eden Yılmaz, Şenol'un kendisini Sıla'nın menajeri olarak kendini tanıttığını ifade etti.

sıla dolandırıcılıkla mahkemeye dahil oldu

sıla dolandırıcılıkla mahkemeye dahil oldu

Ancak söylenilen tarihte Sıla'nın sahne almaması üzerine şüphelendiğini Şenol'u aradığında da tehdit edildiğini belirtir.  İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi Ali Şenol hakkında tehdit suçundan 2 yıla kadar hapis ister.

sıla adına yapılan dolandırıcılık

sıla adına yapılan dolandırıcılık

Sıla'nın da olaya dahil olmasıyla beraber mahkeme davaya dolandırıcılık suçunu da ekler. İkinci davayla Ali Şenol hakkında 5 yıla kadar hapis istenir. 

BİR YORUM YAPIN 0