Usta oyuncu Buket Dereoğlu'nun hesabı çalındı!

51 yaşındaki usta oyuncu Buket Dereoğlu, sosyal medya Hackerlerinden nasibini alan ünlüler arasına girdi. Hesabı çalınan oyuncu hemen takipçilerini alacakları mesajlar konusunda uyardı.

Bizimkiler dizisinde rol alan Buket Dereoğlu, usta oyuncu Ercan Yazgan'ın üvey kızıdır. Tiyatrocularla dolu bir ailede yetişen oyuncu kısa sürede yeteneklerini ispatladı. Can adında bir erkek çocuğu olan Dereoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı çalındı.

buket dereoğlunun çalınan hesabı

buket dereoğlunun çalınan hesabı

40,7 bin takipçiye sahip oyuncu hesabının çalınmasını fark ettikten sonra gerekli işlemlere başladı. Ayrıca kendisini takip eden hayranlarını da uyardı. 

İşte Dereoğlu'nun uyarı dolu o notu:

"Arkadaşlar Merhaba, bir kez daha uyarmak istedim sizleri. Hesabım @bdereoglu 1 hafta önce çalındı. Ve bu şebeke ben gibi birçok ünlü yada tanınmış kişiyi mağdur etmekte. Bu hesap üzerinden gelen hiç bir mesaja yanıt vermeyin. Ve bir de yanda paylaştığım telefon numarası var. Oradan (ya da bilmediğimiz başka numaralar olabilir)para ve bilgi istiyorlar. Lütfen şikayetçi olun. Ben gerekli tüm yazışma ve görüşmeleri yaptım! Çok ciddi bir saldırı var hepimize! Bu demek oluyor ki sosyal medya üzerinden tanıdık tanımadık kimse ile konuşmayın.

buket dereoğluna ait eski bir fotoğraf

buket dereoğluna ait eski bir fotoğraf

 Ne kadar inandırıcı olsa bile aman bunların tuzağına düşmeyin! Adamlar bu işi meslek edinmiş, sahtekârlık suçtur! Bana yardım yada destek talebinde de bulunmayınız, hem avukatlarım hem bilgi işlem merkezinden arkadaşlarım sağ olsunlar konuya vakıf. Güvenlik sebebiyle bu tür yardım, kurtarma talebi yada hesabımla ilgili hiç bir soruya cevap vermeyeceğim. Benim için hesabımı geri almak falan önemli değil! Varolan takipçi sayıma hatta fazlasına ben olduğum sürece zaten ulaşabilirim.

buket dereoğlunun giydiği 1 milyon değerindeki elbise

buket dereoğlunun giydiği 1 milyon değerindeki elbise

Endişem siz tanıdığım-tanımadığım bu profil ile ya da tüm sosyal medya içerisinde buluşabildiğim dostlarıma zarar gelmemesidir. Bu kadar detaylı yazma sebebim ise çalınmış olan @bdereoglu hesabımın başında ki ahlaksız hırsızların ne kadar aciz ve cahil olduklarını bir kez de buradan ifade etmek! Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim."

BİR YORUM YAPIN 0