Verdiği kilolarla bambaşka biri olan Deniz Seki ameliyat masasına yattı!

Son yıllarda başı kilolarıyla dertte olan Deniz Seki, istediği görünüme geldi. Adeta küllerinden doğan Deniz Seki, son dönemde verdiği kilolarla gündemden düşmüyor. Sıkı bir diyet programı yapan ve harfiyen uyan Seki'nin şimdi ise ameliyat masasına yattığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz nisan ayında Nişantaşı'nda görüntülenmiş, beslenme uzmanı Şeyda Coşkun'la çalışmaya başladığını 3 ayda 25 kilo verdiğini söylemişti. Son dönemde fit görünümüyle sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden biri olan Deniz Seki'nin şimdi ise ameliyat masasına yattığı öğrenildi.

deniz seki ameliyat masasına yattı

deniz seki ameliyat masasına yattı

Posta'nın haberine göre; Bir dönem aldığı kilolarla sık sık gündeme gelen Deniz Seki, mide küçülme ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtulmuştu.

Deniz Seki, şimdi ise tekrar ameliyat masasına yattı. Deniz Seki gözlükten kurtulmak için bir operasyon geçirdi.

Sahnede de kendisine sıkıntı yaşatan ve hatta düşmesine yol açan görme probleminden kurtulmak isteyen şarkıcı, 'göz çizdirme' olarak da bilinen lazer ameliyatından oldu.

Deniz seki fit halini paylaştı

Deniz seki fit halini paylaştı

Daha önce uzağı net göremeyen Seki artık gözlük takmayacak.

deniz seki son hali

deniz seki son hali


Seki, artık kendisini daha sağlıklı ve zinde hissettiğini söyledi: "Aynadaki görüntüm beni mutlu etmemeye başlamıştı. Zayıflamak konusundaki temel motivasyonum buydu. Şeyda sihirli değneğiyle hayatıma dokundu."

Bambaşka birisi olan Seki, son halini Instagram hesabından da paylaştı. Seki'yi birçok kişi ilk etapta tanımakta güçlük çekti. İşte Deniz Seki'nin yeni hali!

deniz seki yeni imajı

deniz seki yeni imajı

Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen itiraf: "Hayalimdeki rolü 56 yıl sonra oynadım"

İLİŞKİLİ HABER

Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen itiraf: "Hayalimdeki rolü 56 yıl sonra oynadım"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Anlamsiz 1 yıl önce

hapse girene sanatcı mı denirmiş deniz hanım a sormak lazım fikrini önemsiyorum

Toplam 1 beğeni

Erzincan24 1 yıl önce

Ziyaaaaaa

konuk 2 yıl önce

Hepsi bir birine benziyor

Toplam 4 beğeni

terazi 2 yıl önce

millet uyandı kimsenin umrunda değil sanatçı demek parayı bulunca esrar zina edepsizlik değildir bizde öyle değilmi protesto etmeli halkki adam olsun lar

Toplam 9 beğeni

zzzzz 2 yıl önce

beter olsun böyleleri

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun