Heyecanlı bekleyiş: House of the Dragon'dan yeni kareler geldi

Game of Thrones'un öncülü olan House of the Dragon dizisinin çekimlerine Cornwall bölgesinde başlanmıştı. Game of Thrones'un dizisi olan House of the Dragon setinden yeni kareler paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıl duyurulan House of the Dragon için çekimleri başlamıştı. Duyurulduğu andan itibaren Game of Thrones hayranları tarafından merakla beklenen diziye dair fotoğraflar, resmi Twitter hesabı üzerinden beğeniye sunuldu.

2022 YILINDA YAYINLANACAK

Game of Thrones’tan 300 yıl öncesi olan Targaryen Hanedanı’nı anlatacak  House of the Dragon, 2022 yılında seyircisiyle buluşacak.

Targaryen iç savaşının hikayesini anlatacak olan dizinin kadrosu da büyük oranda belirlendi.

İşte o isimler;
Eva Best

Sonoya Mizuno

Steve Toussaint

Rhys Ifans

Paddy Considine

Olivia Cooke

Emma D'Arcy

house of dragon

house of dragon

Yapımcı HBO firması tarafından Twitter'dan yapılan paylaşımla, House of the Dragon'ın oyuncu kadrosunda senaryo okuma kısmının tamamlandığı ve çekimlere başlandığı duyurulmuştu.

game of thrones çekimler

game of thrones çekimler

Cornwall'daki ​Holywell Körfezi'nde dizinin oyuncularından Matt Smith ve Emma D'Arcy'nin kostümlü fotoğrafları ve film ekibinin görüntüleri basına sızdırıldı.

Game Of Thrones'un hikayesinden 300 yıl öncesini anlatan yeni dizi, Targaryen ailesinin hikayesine odaklanacak.

Ebru Şallı oğlu Pars'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı oğlu Pars'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0