Aşka gelen İbrahim Tatlıses el ele görüntülendi!

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Gülçin Karakaya ile evlendiği haberi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Tatlıses bu defa Gülçin Karakaya ile el ele olan pozunu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

69 yaşında olan İbrahim Tatlıses bir süre önce Gülçin Karakaya ile gönül evliliği yaptığını duyurmuştu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten aşk dolu paylaşım geldi.

Verdiği konserler ve gelini Yasemin Şefkatli'ye düğün hediyesi olarak verdiği altın kemer ile adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya verdiği el ele pozu Instagram'dan paylaştı.

Tatlıses, sevgilisi ile yaptığı paylaşıma "Deniz kenarında bazı evler vardır ya lebi derya bizimki de lebi orman" notunu düştü. İşte o paylaşım;

ibrahim tatlıses ve gülçin karakaya

ibrahim tatlıses ve gülçin karakaya

Dinlenme tesisinde Gülçin Karakaya kahve almak için araçtan inince objektiflere takıldı.

Hızla aracına dönen Karakaya, sorulara yanıt vermedi. Tatlıses'in korumaları ise gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilerle korumalar arasında yaşanan gerginlikten faydalanan İbrahim Tatlıses, şoförüne "Bas gaza!" talimatı verdi.

İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya’nın ablası ve yakınlarıyla Bodrum’daki Tatlıses Çiğ Köfte şubesinde, geçtiğimiz hafta iftar için bir araya geldi. Aile, iftardan sonra İbo Show’un son bölümünü birlikte izledi.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show'un 1 Mayıs cumartesi akşamı ekrana getirilen yeni bölümünde bu haftaki konukları Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar oldu. İbo Show'un son bölümünde bomba bir itiraf geldi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı. Bir süredir Karakaya ile Bodrum’da yaşayan Tatlıses eşine kendi elleriyle ciğer tava yaptı.

ibrahim tatlıses evlendi

ibrahim tatlıses evlendi

Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbrahim Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saydı. Beşinci evliliğini de yaptığını söyleyen Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.

İbrahim Tatlıses'in Gülçin Karakaya'ya özel bir tek taş pırlanta yüzükle evlilik teklifi yaptığı ve çiftin evde nikah kıydırdığı öğrenildi.

gülçin karakaya kimdir

gülçin karakaya kimdir

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR? 

Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses'le yaptığı evlilik ile gündeme geliyor. 26 yaşında olan Gülçin Karakaya ile 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in 1,5 yıldır ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Tatlıses'i, Gülçin Karakaya ile eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırmıştı.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın kız kardeşi evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın kız kardeşi evlendi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

ismet 2 yıl önce

tamamen para ile alakalı bir durum bunlar topluma örnek olacak yazıklar olsun bari aşk demeyin aşk gizli olmaz aşk temizdir sizlerinki resmen zina 26 yaş 70 yaş bumu aşk mubarek gün bizdede aptallikki haber diye okuduk

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 2 yıl önce

yahu adam 69 yaşında ve başından kurşun yemiş,bi tarafıda yarı kötürüm gibi birşey,ne ilişkisi...sadece kendine laf kondurtmak istemediğinden böyle bir yol seçmiş,anlaşmalı bir evlilik yani,ilişki milişki yok.

Toplam 1 beğeni

Hazal 2 yıl önce

Kardeşim adam bildiğin sapık, ne anlaşmalı evliliği ya..

Toplam 0 Beğeni

kaan 2 yıl önce

tam bu adamın aşk hayatından kurtulmuştuk derken , tekrar başımıza ördüler adamı .. yeter artık gerçekten .. geldi 70 yaşına , ne erkekmiş ya ..

Toplam 2 beğeni

tunctunc 2 yıl önce

Terbiye YOK..Dagda veya magarada dogduguna bir$ey demiyorum ama terbiyeyi insan ailesinden almadiysa kendi kendinede verir kendinide yeti$tirir bunda ise ahlak yok terbiye yok´$una bak ya.! kizi degil torunu ya$indaki kadinla evleniyor..Tüüh yüzüne..

Toplam 2 beğeni

vatandaş 2 yıl önce

dünyaya uçkuru için gelmiş beşinci eş demek geride sıkıntıya konulmuş dört eş demek

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun