Tarkan'dan ret yiyen Yıldız Tilbe düello davetleri sonrası ilk kez konuştu

Şarkılarıyla gönülleri fetheden Yıldız Tilbe günlerdir sanatçılara şarkı paslamaya çalışıyor. Ancak önce Tarkan sonra da Gülşen, Yıldız'ı geri çevirdi. Son olarak Gülben Ergen'e pas atan Tilbe, Ergen'den istediği karşılığı buldu. Yaşanan olaylar sonrası ilk kez konuşan sanatçı, Tarkan hakkında ilk kez konuştu.

Yıldız Tilbe, Tarkan ile başlayıp Gülben Ergen'e kadar uzayan düello challenge olayı hakkında konuştu. Oldukça gündem olan ve Tarkan'dan ret yanıtı alan Tilbe, 'Tarkan topu bana geri attı. Olabilir, öyle düşünebilir. Saygım var, sorun yok yani.' açıklamasında bulundu. Gülben Ergen ise, Yıldız Tilbe'yi kırmadı ve akıma cevap verdi. Sanatçı bu hareketiyle sosyal medyada alkış topladı.

NE OLMUŞTU?

Yıldız Tilbe sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşı Tarkan'a seslendi. Tilbe, "Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba..." diye konuştu.

TARKAN'DAN YANIT: İÇİMDEN GELMEDİ...

Tilbe'nin çağrısından sonra Tarkan'dan yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı, Yıldız Tilbe'ye pas vermedi. Tarkan, "Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver" dedi.

yıldız tilbe tarkana challange

yıldız tilbe tarkana challange

Tilbe de, "Teşekkür ederim" diyerek cevap verdi.

GÜLŞEN'E PAS ATTI

Megastar'a "Teşekkür ederim" diyerek yanıt veren Tilbe, ardından topu şarkıcı Gülşen'e attı. Yıldız Tilbe, bu kez, "Gülşen sana müzisyenler için bir challenge yolluyorum, ne istiyorsan yap" ifadelerini kullandı. Gülşen ise bu çağrıya yanıt vermedi.

Yasak Elma dizisinden çıkarılan Nesrin Cavadzade'nin yerine Ece Dizdar getirildi

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma dizisinden çıkarılan Nesrin Cavadzade'nin yerine Ece Dizdar getirildi
Serpil Tamur: Haminne rolü beni çok heyecanlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Serpil Tamur: Haminne rolü beni çok heyecanlandırdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Hans 2 yıl önce

Bu karı sanatciysa yandık yaw, hoppala arlanmaz bı şey. Tarkan kim sen kimsin daaa yürü anca giden

YILMAZ 2 yıl önce

Tarkan'ın "challange" pasınınazikçe iadesi, hatuna fena oturmuşa benziyor. Herkesi kendisi gibi hoppala şıkıdım sanırsan bakarsın bir gün başını böyle yumuşak görünümlü sert bir kayaya çarpmışsın güzelim. Atasözümüz ne diyor? :" Her kuşun eti yenmez". Vesselam.

Vatandaş 2 yıl önce

Adam kibirden barut olmuş,çakmak çaksan uçacak.Bunlara halk prim vermiyor artık,sadece zengin solcu kesime hitab ediyor.

Toplam 5 beğeni

Blackeagle 2 yıl önce

Adam dunya stari doğru olanı yapmis cok paralar kazandıkları zaman kötü günlere yatırım yapsaydilar Tarkan turkiye değil dunya stari gereksiz yazanlar zorunuza gitmesin adam kimseyi ti almaz sanati disinda

Toplam 1 beğeni

yasin 2 yıl önce

arkadaş müzik aleti çalan sanatçılar biriktirecek kadar para kazanmıyor sen olayı anlamamışsın

Toplam 2 Beğeni

Yavuz 2 yıl önce

Ben ergenlere üzülüyorum bu megastar bozuntusuna gereksiz hayranlık duyuyorlar o kadar güzel şarkı yorulmayan sanatçılar var ki. Anasından babasından bağırarak çağırarak aldıkları harçlıkları paraları Neyse fazla uzatmayayım herkes anladı ne demek istediğimi.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun