Sefirin Kızı dizisiyle yollarını ayıran Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi belli oldu!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün dizideki sahnelerinin bitmesi üzerine yollarını ayırdı. Önümüzdeki günlerde final yapacak olan Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi belli oldu.

Engin Akyürek ile Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde yer alan Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi belli oldu. Sezon başında rahatsızlığı nedeniyle projeden ayrılan Neslihan Atagül'ün ardından Sefirin Kızı dizisine dahil olan Tuba Büyüküstün dizideki sahnelerinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından projeden ayrıldı.

tuba büyüküstün yeni proje

tuba büyüküstün yeni proje

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; SefirinKızı dizisindeki sahnelerini tamamlayan Tuba Büyüküstün OGMMedya'nın Netflix için çekeceği diziye hazırlanıyor.

Nuran EvrenŞit'in yazdığı dizi 3 kadının etkileyici hikâyesini konu alıyor. Dizinin yönetmenlerinden biri son olarak Atiye'yi çeken Burcu Alptekin olacak.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar böyle coştu!

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar böyle coştu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Tuba Büyüküstün 2 yıl önce

Bekliyoruz canım

Tuba Büyüküstün 2 yıl önce

Sabırsızlıkla bekliyoruz canım.