Oktay Kaynarca'dan rol arkadaşı Pelin Akil'le yeni poz!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Pelin Akil ile bu karesini "Yine neşeli bir set günü.." notu ile paylaştı.

Atv’nin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin yeni sezonu yine etkili sahnelerle sürüyor ve yeni katılan oyuncular da ekibe hemen ısındı Pelin Akil de ikiz kızlarının doğumu ve onların bakımı süreçlerinin ardından yeniden kariyerine dönüş yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi sağlam bir diziyi tercih eden Akil, bunun meyvelerini de yemeye başladı. Dizi takipçileri ünlü oyuncuya sosyal medyada yoğun bir ilgi gösteriyor. EDHO’ya Pelin Akil’in girişi de çok sert oldu. Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’yi silahla yaralayan Bahar, ne kadar tehlikeli birisi olduğunu da anlatmış oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Pelin Akil ile bu karesini "Yine neşeli bir set günü.." notu ile paylaştı.

Buğra Gülsoy'un oğlu Cem sosyal medyadanın fenomeni oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Buğra Gülsoy'un oğlu Cem sosyal medyadanın fenomeni oldu!
Serdar Ortaç koronavirüs aşısı oldu! O anları sosyal medyada paylaştı takipçilerini uyardı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç koronavirüs aşısı oldu! O anları sosyal medyada paylaştı takipçilerini uyardı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0