'Fıs Fıs İsmail' olarak tanınan oyuncu Süleyman Yağcı 8 günde 10 kilo verdi!

56 yaşında açık kalp ameliyatına giren oyuncu Süleyman Yağcı, ameliyat öncesinde açıklamada bulunup sevenlerinden dua istemişti. Dün taburcu edilen Yağcı, yaşadığı sıkıntıları tek tek anlattı.

Bir zamanlar Kanal D'nin favori dizisi olan "Çocuklar Duymasın" da canlandırdığı “Fıs fıs İsmail” karakteriyle bilinen oyuncu Süleyman Yağcı, Üsküdar’daki özel hastanede açık kalp ameliyatına girmişti. Geçtiğimiz gün taburcu edilen oyuncu Yağcı, “Zor bir dönem geçirdik. Sekiz günde on kilo zayıfladım. Çok ağrı çektim, en az iki ay daha toparlanamazsın diyordu doktor arkadaşlar, çünkü ameliyatım çok büyüktü. Açık kalp ameliyatı. Bir de ana damar tıkanmış yani kalpteki damarlar değil ana damarlar tıkanmış. Eğer ki ihmal etseydim, doktor diyor ki ‘bu damar o kadar önemli ki hastanenin kapısında olsan dahi kurtulma şansın yok” dedi.

Yağcı sözlerine şu şekilde devam etti: “Bunu hep söylüyorum altı aydır çok stresliydim. Son yirmi gündür öyle bir stres yaşadım ki dünyada ilk ona girer. Böyle bir stres yaşadım ve yirmi gündür hiç uyumadan hayatımı yaşıyordum. Yirmi gün içinde artık daha dayanamadı ve kalbimin içindeki kılcal damarlar hep zarar görmüş. Ana damar dediğim gibi iflas etmiş. Doktor arkadaşlar diyor ki böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyoruz. Altı ay içinde bir kalp bu hale nasıl geldi? Stresten kurtul diyorlar. Ben de herkese diyorum stresten kurtulun ama kurtulmak kolay değil ki… Bazı şeyler beyninden çıkmıyor, yüreğinden çıkmıyor. Ama Allah büyüktür, dua aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ölsek de ne olacak? Ölüm haktır. Çok teşekkür ediyorum herkese. Dünyada en büyük sermaye sevgidir. İnsanlar birbirini sevsin. Mert olsun, dürüst olsun, sözünün eri olsun. Dünya üç günlük dünya. Sevgiden daha güçlü bir anahtar yok. Sevgi yaşatır, stres öldürür” diye konuştu.

ÜNLÜ OYUNCU AMELİYAT ÖNCESİ KONUŞTU!

Fıs Fıs İsmail ameliyata girmeden önce, "Sigara ve alkol kadar daha tehlikeli bir şey var, stres. Lütfen stresten uzak durun. Benim sigaram ve alkolüm yok ama ana damar tıkanmış ve kalbimin çok büyük darbeler aldığını doktorlar söylediler. Acil olarak ameliyata giriyoruz şimdi. Sebebi stres. Herkese stresten uzak durmasını, üç günlük dünyada hayatın yalan olduğunu bilerek yaşamasını tavsiye ederim. Herkesin duasına ihtiyacımız var. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok dostlarımız geldi. Ziyaret yasağımız var ama dua etmeye yasak yok. Herkesin duasını bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Dizi bitti ancak Mehtap Bayri İstanbul'a dönmedi! O da organik tarım için kolları sıvadı...

İLİŞKİLİ HABER

Dizi bitti ancak Mehtap Bayri İstanbul'a dönmedi! O da organik tarım için kolları sıvadı...
Gal Gadot'tan tepki çeken İsrail paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Gal Gadot'tan tepki çeken İsrail paylaşımı!
Usta oyuncu Erol Keskin hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Erol Keskin hayatını kaybetti
Taburcu olan Hakan Altun ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Taburcu olan Hakan Altun ilk kez görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 1

Asım 2 yıl önce

Vallaha iş hayatı stresi de ister istemez beraberinde getiriyor. Stresten kaçmak çok da kolay birşey değil. Düşünürken bile stres sardı.