Sinem Yalçınkaya-Sarp Akkaya, Kaan bebeğin yüzünü gösterdi

Ünlü oyuncu Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya'nın oğlu 1 aylık oldu. Doğum sonrası hastanede çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan Yalçınkaya, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.

Oyuncu Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya'nın oğlu dünyaya geldi. Güzel haberi ise, eşi Sinem Yalçınkaya sosyal medya hesabından duyurdu. Çift, oğullarına Kaan ismini verdi.

sarp akkaya oğlu

sarp akkaya oğlu

Yalçınkaya, doğum sonrası hastane odasında eşi ve oğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınladı. Paylaşımına duygusal bir not düşen Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı:

"ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL GÜNLERDEYİZ ARTIK"

"Hayatta her istediğinin şıp diye olamadığını, sabrın, sakinliğin ne demek olduğunu ve sonunda kavuştuğun mutluluğun kıymetini bilmeyi öğretti bu süreç bize. Benim 'İyi ki' dediğim, canım sevgilim Sarp. Çok şükür güzel günlerdeyiz artık. Ve bu yolda bize doktor değil can yoldaşı olan biri vardı asla hakkını ödeyemeyeceğimiz. Gece-gündüz, tatil, iş demeden her an yanımızda, en saçma sorularımızda 24 saat bir telefon uzağımızdaydı. Canım Furkan iyi ki varsın. İğne fobimi söylemeden geçmek istemiyorum. Furkan'la her tahlilde pazarlık yapıp öyle kan verdim. Yani baya doktor hasta iğne sayısı pazarlığı. Epidural iğnesini konuşmayalım bile 5-6 ay falan sürdü ikna olmam. Ve Kaan bir aylık oldu bile. 1-2 tatlı fotoğraf bırakmak istedim buraya."

sarp akkaya bebekleri

sarp akkaya bebekleri

Oyuncu Sarp Akkaya Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı Eurolig basketbol maçında evlenme teklif ettiği Sinem Yalçınkaya ile yine bir Fenerbaçe-Olimpiakos maçında 2017 yılında evlenmişti.

Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile dünya evine giren çift mutluluklarını oğulları Kaan ile taçlandırdı.

Bozkırın nazar boncuğu minik Eylül!

İLİŞKİLİ HABER

Bozkırın nazar boncuğu minik Eylül!
Hollywood Yıldızı Salma Hayek'ten anlamlı paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood Yıldızı Salma Hayek'ten anlamlı paylaşım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0