'Basın toplantısı' baskısını kaldıramayan Naomi Osaka Fransa Açık'ı bıraktı

Dört Grand Slam şampiyonluğu apoletli Japon tenisçi Naomi Osaka, ani bir kararla Fransa Açık'tan çekildi. 2018 yılında şampiyon olduğu ABD Açık'tan beri uzun depresyon nöbetleri geçirdiğini belirten Osaka; içe dönük yapısından ötürü medya önünde büyük stres yaşadığını, Paris'te savunmasız ve endişeli hissettiğini ifade ederek bu kararı aldığını duyurdu.

Grand Slam şampiyonluğu bulunan ünlü tenisçi Naomi Osaka, Fransa Açık'a ilginç bir şekilde veda etti. Saha içi ve dışındaki tavırlarıyla çok sevilen Japon tenisçi, sahada mağlup olduğu bir maçın ardından değil, kendi içinde yaşadığı problemlerden ötürü turnuvayı bıraktı.

Osaka, ilk turdaki galibiyetlerinin ardından basın toplantısına katılmamış organizasyon komitesi, Japon tenisçinin kural dışı davranışı nedeniyle 15 bin dolar para cezası kesmişti. Genç tenisçinin benzer bir davranışta bulunması halinde turnuvadan ihraç edileceği açıklanmıştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Tek kadınlarda dünya 2 numarası Osaka, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, 2018 yılında şampiyon olduğu ABD Açık'tan beri uzun depresyon nöbetleri geçirdiğini belirtti.

Fransa Açık yetkililerinden özür dilediğini de aktaran Osaka, kortlardan bir süre uzak kalacağını kaydetti.

Çağla Şıkel'den takipçisine tokat gibi yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den takipçisine tokat gibi yanıt!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0