Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz'ün babası hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz'ün 12 gündür yaşam mücadelesi veren ve 1 hafta önce beyin ölümü gerçekleşen müzisyen babası Nail Tatlıöz hayatını kaybetti. Babasının organlarını bağışladıklarını açıklayan şarkıcı, sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz günlerde babasının beyin kanaması geçirmesi sebebiyle yoğun bakımda kaldığını duyuran Bahadır Tatlıöz, bu defa babasının ölüm haberini sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Babam Nail Tatlıöz 12 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Ölüm gelince bize düşen çaresizlik. Müziğim sustu. Bana ilk notaları öğreten hocam sustu" sözleriyle duygu yüklü bir mesaj paylaştı. 

Babasının organlarının bağışlandığından bahseden şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bu çok zor karar ile iki tane aileyi evlatlarına, analarına, babalarına ya da kardeşlerine kavuşturuyoruz. Onlar bir şans daha elde ediyorlar. Aslan babam bu dünyadan hayat kurtararak Kahraman olarak ayrılıyor. Zaten geçen gün demiştim ya 'İlk ve son süper kahramanım' diye. Kahramanlar da ölür ama arkalarında kurtardıkları hayatlar bırakarak ölür. Kalbimiz kırık ama içimiz rahat. Babam hayır ve dualar ile anılacak. Başkaları onun bir parçasını taşıyacak. Babamdan ve bizden bir parça. Ahh Babam Ahh. Artık Allah'a emanetsin. Cenneti ile mükafatlan inşallah. Seni çok seviyoruz. Emeklerin ile Sevgin ile bize kattıklarını asla ödeyemeyiz…"

HABERİ BÖYLE VERMİŞTİ!

Şarkıları dillere pelesenk olan Bahadır Tatlıöz, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile takipçilerine kötü haberi verdi. Babası Nail Tatlıöz'ün beyin kanaması geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğünü açıklayan ünlü şarkıcı takipçilerinden dua istedi.

Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ' Böyle bir şeyi paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Ama enerjinin dua'nın varlığına faydasına ve önemine inanıyorum.

Canım babam bugün geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Hepinizden sadece içten bir iyi dilek, yaşam enerjisi ve kalpten bir dua bekliyoruz...

Buna inanmak istiyorum...

Zaten elden gelen başka bir şey de yok...'

Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan yeni imaj!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan yeni imaj!
Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu bambaşka biri oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu bambaşka biri oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0