Burcu Kara kumaş teknolojiisiyle bebekler için yeni bir marka üretti

Ünlü oyuncu Burcu Kara, doğaya olan tutkusunu ticarete dönüştürdü ve bebekler için, kumaş teknolojisinin kullanıldığı bir marka geliştirdi.

Rol aldığı dizilerle başarı elde eden oyuncu Burcu Kara, ticarete adım attı. Kara, yapımında tamamen doğal ürünlerin kullanıldığı ve doğaya zarar vermeyen bir kumaş teknolojisiyle çalışan oyuncu, bebekler için bir marka üretti. Kreasyon, I’m Natural 2021 İlkbahar – Yaz Bebek Kreasyonu adıyla ebeveynlerin beğenisine sundu.

Burcu Kara ve ailesi

Burcu Kara ve ailesi

Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kara, 'Anne olduğum günden beri kullandığım şeylerin içerikleriyle daha çok ilgilenmeye başladım. Çocuğuma giydirdiğim giysilerdeki kimyasallar da beni rahatsız etmeye başladı. Çünkü sadece Organik Cotton yazması sağlıklı olması için yeterli değildi. Kullanılan boya, iplik ve baskıların da organik olması gerekiyordu. Bir yıl boyunca bu konuyu araştırdım, sonunda sadece bitkilerle boyanan bu kumaş teknolojisiyle tanışıp denemeye karar verdim. Ortaya çok etkilendiğim, aklıma ve vicdanıma çok yatan bir iş çıktı. Hem doğal, hem sağlıklı, hem de doğa dostu. Artık I’m Natural’i çocuklarımızla buluşturma vakti geldi.' ifadelerini kullandı.

Hedefinin hem sağlıklı çocuklar hem de korunan bir doğa olduğunu dile getiren ve üretim sürecinin hiçbir aşamasında doğaya zarar verilmediğini dile getiren Kara, 'I'm Natural'la sağlıklı çocuklar, korunan bir doğa.' yorumunda bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0