Eşi Çok Güzel Hareketler'den ayrılan Merve Dizdar, bütün BKM Mutfak ekibini sildi

Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak ekibinde yaprak dökümü yaşanıyor. 3. sezon finalini geçtiğimiz gün yapan ekipte oyuncu Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar ve hemen ardından Cihan Talay ekipten ayrıldı. Yaşanan bu olay kriz var iddialarını gündeme getirirken, Dizdar eşinin eski ekip arkadaşlarının tamamını takipten çıktı.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

2019 yılından bu yana ekranda olan ve daha önce ekipten Nazlı Senem Ünal'ın ayrılığını yaşayan Çok Güzel Hareketler ekibinde bir ayrılık daha yaşandı. Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmeni ve sunucusu olarak görev aldığı Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak'da görev alan Gürhan Altundaşar ekipten ayrıldığını açıkladı.

Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar

Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar'ın eşi olan Altundaşar, ayrılık kararıyla programın sevenlerini de üzdü. Altundaşar'ın ardından Cihan Talay da ekipten ayrıldığını açıkladı. Bu durum bir kriz mi var sorularını akıllara getirdi. 

Cihan Talay

Cihan Talay

Nazlı Senem Ünal

Nazlı Senem Ünal

Yaşanan bu olayların ardından Dizdar, eşinin tüm eski ekip arkadaşlarını sosyal medyada takipten çıkardı. Ekip üyeleri de aynı şekilde Dizdar'ı takip etmeyi bıraktılar. Ekibin basın danışmanı ise bir kriz olmadığını, Altundaşar'ın farklı projelerde yer almak istediğini söyledi.

BİR YORUM YAPIN 0