Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler hemen soyadını değiştirdi!

Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile yaptığı yemek programlarıyla adından söz ettiren Arda Türkmen, 22 Eylül'de Melodi Elbirliler ile evlendi. Nikahtan saatler sonra Instagram'da soyadını "Melodi Türkmen" olarak güncelledi.

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, iki gün önce evlendi. Çift, Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen tören ile birbirlerine 'Evet' dedi. 200 davetlinin katıldığı geceden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Genç gelin binlerce düğün fotoğrafını, 3 kere değiştirdiği gelinliği ve düğünden karelere paylaşmaya doymaz iken bir detayı da unutmadı.  

Arda Türkmen ile hayatını birleştiren Elbirliler ise nikah sonrası Instagram hesabında soyadını hızlıca 'Türkmen' olarak güncelledi.

ROMANTİK MESAJ!

Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şef Arda Türkmen, 46 yaşına bastı. Elbirliler, nişanlısının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Melodi Elbirliler, gönderisine, "İyi ki doğmuş, iyi ki benim olmuş!" notunu düştü. Elbirliler'in paylaşımı kısa sürede 39 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

 

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ!

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, aşkı evliliğe gidiyor. Kısa bir süredir birlikte olan çiftten müjdeli haber geldi. Ünlü şef, geçtiğimiz günlerde influencer olan Elbirliler'e evlilik teklifi yaptığı ortaya çıktı.

Kendi adıyla sunduğu yemek programıyla tanınan şef Arda Türkmen, yakın zamanda nikah masasına oturacak. Bir süredir beraber olduğu Melodi Elbirliler ile evlilik kararı alan Türkmen, hazırlıklarını sürdürüyor.

Sosyal medya fenomeninin iki gün önce paylaştığı karede parmağında tek taş olduğu görüldü. Elbirliler, dört günce önce sevgilisiyle ilk kez Instagram'dan paylaştığı karesinin sebebi de böylece ortaya çıkmış oldu. Türkmen'in evlilik teklifine 'Evet' diyen influencer, kısa süre sonra fotoğraf paylaştı. Elbirliler, "Bu burada dursun. 16.06.2021" notunu düşmüştü. İkilinin, evlilik hazırlıklarına başladığı da öğrenildi.

Bir AVM'den çıkarken görüntülenen Elbirliler, "Düğün tarihi belli fakat günü paylaşmak istemiyorum. Sadece yaz bitmeden diyebilirim. Hazırlıklar tamamlandı. Gelinliğimi de satın aldım." açıklamasında bulundu.

Fenomen dizi Arka Sokaklar'a şaşırtan isim geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen dizi Arka Sokaklar'a şaşırtan isim geri dönüyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Seyyid Merajeddin 2 yıl önce

umarım hayatında başarılı olursun