Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı! Alişan'ın gözyaşları...

Yaklaşık bir aydır koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Teşvikiye Camii'nde gerçekleşti. Tektaş son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı. Alişan'ın cenazedeki halleri yürek parçaladı.

Eşi Merve Tektaş ayakta zor durdu. Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası 41 yaşındaki Selçuk Tektaş toprağa verildi.

Melek Baykal, Çağla Şıkel ve daha birçok ünlü isim Alişan'ı yalnız bırakmadı.

eşi zor ayakta durdu

eşi zor ayakta durdu

AlişanİLİŞKİLİ HABERAlişan'ın yengesi Merve Tektaş'tan yürekleri dağlayan paylaşım!

Selçuk Tektaş, koronavirüsü ağır geçiriyordu.

selçuk tektaş cenaze

selçuk tektaş cenaze

Yoğun bakımında kalan Tektaş, tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. 2 çocuk babası Tektaş'ın ölüm haberi sanat dünyasını sarstı.

ünlü isimler cenazede

ünlü isimler cenazede

Ünlü isimleri yasa boğan ölüm haberi! AlişanİLİŞKİLİ HABERÜnlü isimleri yasa boğan ölüm haberi! Alişan'ın kardeşi hayatını kaybetti

 

Türkücü sosyal medya hesabından kardeşinin cenazesine dair detayları paylaştı. Cenaze Teşvikiye Camii'nden kaldırıldı. Ölüm haberini alan eşi Merve Tektaş ise fenalık geçirdi. İki kızı olan olan merhum Selçuk Tektaş'ın annesinin ise sakinleştiricilerle ayakta kaldığı öğrenildi. 

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Durumu ağırlaşan Selçuk Tektaş, hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Selçuk Tektaş'a son olarak yengesi Buse Varol hastane bahçesinden seslenmişti. Bunun yanı sıra Yaşar İpek, Demet Akalın, Çağla Şıkel gibi yakın dostları Alişan'ı bir an olsun yalnız bırakmadı. Son olarak bayram da Şıkel, Selçuk Tektaş için dua istemişti. 

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Bodrum tatili pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Bodrum tatili pozları!
Gönül Dağı Kurban Bayramına özel bölüme Neşet Ertaş damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı Kurban Bayramına özel bölüme Neşet Ertaş damga vurdu!
Ebru Şallı: “Yemek yiyorum ama kilo almıyorum!”

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı: “Yemek yiyorum ama kilo almıyorum!”
Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'ın feryadı yürekleri dağladı: Selçuk ne olur gitme

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'ın feryadı yürekleri dağladı: Selçuk ne olur gitme
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 46

ABDULLAH İRAZ 2 yıl önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun İnşaallah. Ali kardeşime de Allah sabır versin. Amin amin amin.

Toplam 2 beğeni

ramazan 2 yıl önce

Yaşıyorsan, gel şükret! Hiç doğmadan, ölen var! İsyan etme, dua et ! Her şeyi, bir Duyan var!.. Kurumuş bir yapraksın ! Bir et ,kemik, topraksın! Bir gün yok olacaksın! Her şeyin, bir sonu var!.. Hayat, sonsuzdur sanma! Mal, mülk yalandır, kanma! Sende, şeytandan olma! Her şeyi, bir Gören var!.. Boşuna koşturursun! ‘Para’ deyip durursun! Namaz vakti geldi mi? Bin bahane bulursun!.. Her şey MEVLAM'ın, yalnız! Öbür dünyadır... sonsuz! Azrail geldiğinde... Sen de, kalırsın yalnız!.. Ne verirsen elinle! O, gelecek seninle! Kırma kulu, dilinle! Mahşerde Bekleyen var!..

Toplam 6 beğeni

Murat.38 2 yıl önce

Mekani cennet olsun.rabbim sabir versin

Toplam 1 beğeni

Ufukbir 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin... lakin dikkat edin son yıllarda tabutlara tuttuğu takımın bayraklarını sarmak peydah oldu yazık ne diyelim son istegi olsa bile bize uymaz

Toplam 2 beğeni

Mert 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun!

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun