Hüzünlü Prenses Charlene aylar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı!

Monako Prensi Albert ile 2011 yılında evlenen Prenses Charlene, uzun zamandır hem psikolojik hem de fiziksel rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Yaşadığı sorunlar sebebiyle bir klinikte tedavi gören ve ardından Prens Albert ile evlerini ayırdıkları iddia edilen Prenses, aylar sonra ilk kez ortaya çıktı. Saçlarındaki sarı tonunu artıran ve bob kesim modeli tercih eden Charlene'nin yeni imajı dikkat çekti.

2011 yılında Monako Prensi Albert ile gözyaşları içerisinde dünya evine giren Prenses Charlene, uzun zamandır yaşadığı psikolojik ve fiziksel rahatsızlıklarla gündeme geliyordu. İlk olarak Güney Afrika'da ardından İsviçre'de bir klinikte tedavi gören Prenses'in evliliğinde mutsuz olduğu ve eşiyle evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. Prenses ile yalnızca etkinliklerde bir araya geldiği öne sürülen Prens Albert'in eşine 'göstermelik evlilik' için yıllık 10 milyon sterlin ödediği de söylentiler arasında yer alıyordu.

Prenses Charlene

Prenses Charlene

Uzun bir zamandır gözlerden uzak kalan Charlene, önceki gün Monte Carlo'daki bir etkinlikte görüntülendi. Eşi Prens II. Albert ile 'Disco Bal de la Rose Monaco' etkinliğinde boy gösteren Prenses Charlene'nin yeni imajı dikkatli gözlerden kaçmadı. Işıltılı pembe bir tulum giyen 46 yaşındaki Charlene, saçlarını daha da kısa kestirerek sarı renge boyattı. Bir süredir mutsuz olduğu iddia edilen Charlene'nin güler yüzlü tavırları sosyal medyada gündem oldu.

 

İDDİALAR ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI

Fransız basınında çıkan haberlere göre; Monaco Prensi eşi Charlene'in özellikle kraliyet etkinliklerine katılım sağlamasında oldukça ısrarcı. Öyle ki Prens Albert, eşi Prenses Charlene'in görevlerini yerine getirmesi için ona yılda 10 milyon sterlin ödüyor. 

Monako Prensi Albert, eşi Charlene ve ikizleri

Monako Prensi Albert, eşi Charlene ve ikizleri

64 yaşındaki Prens'in eşi Charlene'e 'aşırı gizli bir anlaşma' imzalattığı ve onu yanında tutmak için neyi varsa ortaya koyduğu da iddialar arasında yer alıyor. 8 ay Güney Afrika'da ve 4 ay da İsviçre'de kalan Prenses'in bir anda ülkesine ve etkinliklere dönme sebebi de anlaşma iddialarını güçlendiriyor.

Monako Prensesi Charlene

Monako Prensesi Charlene

PRENSES ÇOCUKLARINA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞADI!

Hüzünlü Prenses Charlene, 7 yaşındaki ikizleri Prens Jacques ve Prenses Gabriella'yla bir araya geldi. Prenses'in evine dönmesiyle saray, Prenses’in doktorlarıyla görüştükten sonra Monaco'ya dönüş kararı aldığını belirterek, Charlene'in sağlık açısından yeterince güçlenir güçlenmez resmi görevlerine kademeli olarak devam edeceğini açıkladı.

Monako Prensi Albert, Prenses Charlene ve ikizleri

Monako Prensi Albert, Prenses Charlene ve ikizleri

Monaco’lularla zaman geçirmeyi ve sosyalleşmeyi dört gözle bekleyen Prenses'in "hala huzur ve sükunete ihtiyacı olduğu için, özel hayatlarına ve aile yaşantılarına saygı duyulmaya devam edilmesini istediği" ifade edildi. 

Prenses Charlene saraya geri döndü

Prenses Charlene saraya geri döndü

İKİZLERİNİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE KATILMAMIŞTI!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Monaco Prensesi Charlene, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle bir bakım merkezinde tedavi altına alınmıştı. Eşi Prens Albert, Prensesin sağlık durumunun iyi olduğunu söylese de yaklaşık 1 aydır tedavi gören Charlene ikizlerinin doğum günü partisine katılamadı.

Sosyal medya hesabından çocuklarının video ve fotoğrafını paylaşan Prenses Charlene, "Bebeklerimin doğum günü kutlu olsun. Bu harika çocuklar için Tanrı’ya teşekkür ediyorum. Çok şanslıyım. Sevgiler, anneniz" ifadelerini kullandı.

People dergisine konuşan 64 yaşındaki  Prens Albert, eşinin fiziksel ve ruhsal olarak çok yıprandığını bundan dolayı çocuklarının doğum günü partisine katılamadığını söyledi.

PRENSES ÜZÜNTÜDEN BİR DERİ BİR KEMİK KALDI!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Monako Prensi Albert'in eşi Prenses Charlene hakkında çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi. 10 ay boyunca ailesinden ayrı bir şekilde Güney Afrika'da kalan Prenses, ülkesine döndükten kısa bir süre sonra yine Monako'dan ayrılmıştı.

Tüm dünya basını boşanma haberleriyle çalkalanırken Prenses'in çok hasta olduğu ve hem fiziksel hem de ruhsal sorunlar yaşadığı söylenmişti. Prens Albert geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Prenses'in tedavi olmak için adı açıklanmayan bir ülkeye gittiğini açıklamıştı.

Yapılan açıklamaların ardından aileye yakın bir kaynak, basının Prenses Charlene'nin ruh sağlığında yaşadığı sorunları öne çıkarmasını eleştirdi ve Charlene'nin asıl sağlık sorunlarının önemsizleştirildiğini vurguladı. Aynı zamanda "Bir tür zihinsel veya duygusal sorunu varmış gibi gösterilmesi haksızlık. Sarayın neden onun Güney Afrika’da neredeyse ölmek üzere olduğunu küçümsediğini bilmiyoruz." şeklinde ifadeler kullandı.

Bu kaynağın Page Six'e anlattıklarına göre; Prenses Güney Afrika'da olduğu süre boyunca kulak burun boğaz enfeksiyonu geçirdi ve bundan dolayı geçirdiği operasyonlar sonrasında uzun bir süre katı hiçbir şey tüketemedi ve bu da aşırı kilo vermesine sebep oldu.

PRENSES AYLARDIR KAYIP!

Monaco Prensi Albert ile yaklaşık 10 yıldır evli olan Prenses Charlene, son zamanlarda her hareketiyle gündem oluyor. Kendi adını taşıyan vakfın, gergedanların neslinin sürdürülmesi konusundaki çalışmaları için gittiği Güney Afrika'da 10 ay kalan Prenses, tüm dünyada merak konusu haline gelmişti. Hastalandığı gerekçesiyle doktorların uzun uçak yolculuğuna izin verilmediği söylenen Prenses'in boşanmak istediği iddiaları ülkede tepkilere neden olmuştu. İki hafta önce Monako'ya dönen Prenses Charlene, eşi Prens Albert ve ikiz çocuklarıyla kameraların önünde mutluluk pozları vererek bu iddiaları yalanladı. Ancak Prenses geldiği gibi tekrar ülkeden gitti. 

Monako Ulusal Günü kutlamalarına katılmasını beklenen Prenses'in ülkeden gitmesi halkı endişelendirirken Prens Albert, bir Fransız yayın organına verdiği röportajda hüzünlü Prenses'in hasta olduğunu ve tedavi için başka bir ülkeye gittiğini söyledi. İddialara göre; "Kulak Burun Boğaz" enfeksiyonu geçiren Prensesin fiziksel olarak yaşadığı sağlık sorunları onu psikolojik olarak da olumsuz etkiledi. Ruhsal açıdan olumsuz hisseden Prensesin bir süre ailesinden ve çocuklarından uzakta kalacağı da söylenenler arasında. 

Prens Albert, Monaco Matin'e verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Daha iyi ama dinlenmeye ve huzura ihtiyacı var. Monako'da değil ve yakında biz de onu ziyarete gideceğiz. Size bundan daha fazlasını söyleyemem." Prens Albert'in açıklamasına göre Prenses Charlene "tükenmiş" durumda. Bunun nedeni ise sadece fiziksel değil ve tedavi için de hem gözlem altında tutulup hem de dinlenmesi gerekiyor. Ancak bu noktada daha fazla yorum yapmayı tercih etmiyorum."

Prens Albert, eşinin doğru düzgün yemek yemediğini ve uyku sorunu da yaşadığını bundan dolayı tükendiğini söyledi.

PRENSİN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYOR!

10 yıl önce göz yaşları içerisinde Monaco Prensi Albert ile evlenen Prenses Charlene, 10 aydır bir vakıf kapsamında gittiği Güney Afrika'dan geçtiğimiz günlerde dönmüştü. Uzun bir süre ailesinden ayrı kalan Prenses'in boşanmak istediği iddiaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ülkesine dönen Prenses Charlene, sosyal medya hesabından eşi ve ikizleri ile mutlu aile pozlarını paylaşarak bu haberleri yalanlamıştı. Ancak kraliyet ailesiyle ilgili yeni bir iddia ortalığı karıştırdı.

Mail Online'ın haberine göre; Prenses Charlene, Monaco’ya dönüşte Prens Albert'in sarayında yaşamak istemiyor olabilir. Prenses’in erkek kardeşinin eşi ve yardım kuruluşunun hakla ilişkiler uzmanı Chantell Wittstock'un ortaya attığı iddia ülkede büyük yankı uyandırdı. Ancak Wittstock, Prenses'in tam zamanlı olarak sarayda yaşayıp yaşamayacağı konusunda tam bir şey söylemedi. Charlene'nin Prens'in sarayı yerine eski bir çikolata fabrikasının üzerindeki iki yatak odalı dairede yaşayabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

Chantell Wittstock, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Charlene’in o eve yerleşip yerleşmeyeceği net değil. O sadece geri döndü ve herkes yeni koşullara alışmaya çalışıyor. Prenses çocuklarını, çocukları da annelerini yeniden gördükleri için heyecanlı. Nereye yerleşeceğini göreceğiz. Ama Prenses eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayacak"

AYLAR SONRA EVİNE DÖNDÜ!

Monaco Prensi Albert ile 2011 yılında nikah masasına oturan Prenses Charlene, yaklaşık 10 ay önce vakıf etkinliği kapsamında gittiği Güney Afrika'dan dönmemişti. Düğün gününde üzüntüden ağlayan Prenses'in geziden dönmemesi boşanma iddialarını gündeme getirmişti.

Prenses'in enfeksiyon kapması sebebiyle ülkesine dönmediği söylense de geçen ay 10'uncu evlilik yıl dönümünde bile Monako'ya dönmemesi ortalığı karıştırdı. İkiz çocukları olan Prenses Charlene tüm bu süreçte çocuklarını da görmemişti.

Medya tarafından "hüzünlü prenses" olarak adlandırılan Prenses Charlene, 10 ayın ardından sonunda ülkesine döndü. Herkesin merak ettiği Prenses sosyal medya hesabından mutlu aile karelerini paylaşarak herkesi şaşırttı.

PRENSES CHARLENE VE PRENS ALBERT BOŞANIYOR MU?

Prens Albert ile evlenerek Monako’nun First Lady’si olan Prenses Charlene, aylar önce kendi ismini taşıyan bir vakfın projesi için Güney Afrika’ya gitti. Gergadanların hayata tutunması projesi için Güney Afrika’da olan Prenses, uzun bir zaman geçmesine rağmen Monako’ya dönmedi. İddialara göre Prenses Charlene, proje kapsamında gittiği Güney Afrika’dan kendine bir ev satın aldı.

 Prens Harry’den şaşırtan hamle! 20 milyon dolarlık itirafİLİŞKİLİ HABER Prens Harry’den şaşırtan hamle! 20 milyon dolarlık itiraf

Prenses Charlene’nin düğün gününde ağlaması ve düğün öncesi saraydan kaçmaya çalıştığı söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Prensesin, Güney Afrika’dan kendine bir ev satın aldığı iddiaları çiftin boşanma hazırlığında olduğu söylentisini gündeme taşıdı.
Biri kız diğeri erkek iki çocuk sahibi olan Prens Albert ve Prenses Charlene’den henüz bir açıklama gelmedi.

Monako ve Fransa’nın 1981 yılında yaptığı anlaşmaya göre Monako’nun bir velihatı olmak zorundaydı. İki çocuğun dünyaya gelmesiyle ülkenin geleceği kurtuldu. 

Eski Popstar yarışmacısı Özlem Osma her şeyden vazgeçip İslam'ı seçti: Kuran'dan korkmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Eski Popstar yarışmacısı Özlem Osma her şeyden vazgeçip İslam'ı seçti: Kuran'dan korkmayın!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

Misafir 6 ay önce

Depresyona girmeyipte ne yapsın. Bir kadının tipine bak bir de erkeğin.

Misafir 6 ay önce

Bize ne yahu, ölse bile bizi ilgilendiren bir durum yok

deli kız 1 yıl önce

para para para para para para varlığı bir dert yokluğu yara...

hasan baba 1 yıl önce

kadına yazık olmuş kadını hasta eden bence bu ayı yoği kılıklı adam bence boşanıp kendi hayatını yaşasın gerekirsemarkatte kasiyer olarak böyle giderse ölecek gibi

Toplam 2 beğeni

Gül 1 yıl önce

Mutsuzluk ve depresyon gözlerinden okunuyor zaten

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun