Gelenekçi Merve Özbey'den dobra açıklama!

Hayatında iki yılda büyük değişimler yaşayan Merve Özbey, Kurban Bayramı'nda özel açıklamalarda bulundu. 4 aylık kızıyla objektiflere poz veren ünlü şarkıcı hem hüzün hem de mutluluk dolu 2 yılından bahsetti.

Geleneklerine bağlı olan Merve Özbey, 2020 yılında iş insanı Kenan Kolçak ile nikah masasına oturdu. Düğününden 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenen şarkıcı yaşadığı mutluluğa acı bir haberle perde düştü.

merve özbey kızı

merve özbey kızı

Babasını kaybeden Özbey, bu haberle sarsıldı. Dört ay önce kızı Elif Özüm'ü kucağına alan genç şarkıcı hayatının en mutlu ve en zor olarak tabirlediği 2 yılını geçirmiş oldu. 33 yaşındaki Özbey, Kurban Bayramı geleneklerine uygun bir süreç yaşadığını şu sözlerle belirtti:

"Bayram ritüelleri benim için çok önemli. Büyüklerin elini öpmek, kalabalık aile sofralarına oturmak... Kızımı da arife suyuyla yıkadım, çorabını yastığının altına, yeni ayakkabılarını ise baş ucuna koydum."

merve özbey ve eşi

merve özbey ve eşi

Gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seven Özbey, bayramı Günaydın'a röportaj verdi. Eşiyle uyum içinde işlerini yürüttüğünü belirten şarkıcı, kızının babasına çok benzediğini belirtti.

merve özbeyden çarpıcı açıklama

merve özbeyden çarpıcı açıklama

Kızıyla yeniden doğup büyüdüğünü hisseden Özbey, "Allah, bu hastalıktan dolayı hayatını kaybedenlere rahmet eylesin; ailelerine sabır versin. Bayramda kalabalık olmak, aileyle birlikte bayram sofrasına oturmak, benim için çok önemli. Bu, Elif'in ikinci bayramı olacak. İlk bayramında, çorabını yastığının altına, ayakkabılarını da baş ucuna koymuştum. Onu, bu duygularla yetiştirmeye çalışıyorum. Bayram denilince, aklıma çocukluğum geliyor. Eski tadında olmasa bile, kendi içimizde onu yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah, eksiksiz, nice bayramlar görürüz" şeklinde konuştu. 

Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'tan yürekleri dağlayan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'tan yürekleri dağlayan paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0