Dünyaca ünlü yıldızlardan sonra Bella Hadid de Türkiye'ye sessiz kalmadı!

24 yaşındaki Filistin asıllı Amerikan model, ülkemizde çıkan orman yangınlarının son bulması için dua etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hadid'in bu davranışı takdir aldı.

Manavgat, Adana, Mersin, Osmaniye, Kayseri, Muğla, Marmaris ve Kocaeli gibi illerde çıkan yangın felaketi sonrasında seferber olan Türk halkının yanı sıra Dünyaca ünlü güçlü isimlerden de destek geldi.

Tüm Türkiye tek yürek oldu! Ünlü isimlerden yangın paylaşımlarıİLİŞKİLİ HABERTüm Türkiye tek yürek oldu! Ünlü isimlerden yangın paylaşımları

Lewis Hamilton, Michele Morrone ve Dua Lipa'dan sonra Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid de Türkiye'deki orman yangınları için bir paylaşımda bulundu.

24 yaşındaki Hadid "Bu dayanılmaz şekilde üzücü. Türkiye’nin toprakları ve canlıları için dua ediyorum. Türkiye’yi çok seviyorum” sözleri ile üzüntüsünü dile getirdi.

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo'da yarı finalde!

İLİŞKİLİ HABER

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo'da yarı finalde!

BİR YORUM YAPIN 3

Emre 2 yıl önce

Bu yazızınızı hoş karşılamadım maalesef isterdim ki örnek alınmasını istediğimiz çocuklarımıza gençlerimize rol model olabilecek ahlaki değerlere ilme sahip insanlar gündem yapılsın örnek gösterilsin haberlerde öne çıkarılsın top modeller rock modeller yaşam tarzı inanç ve geleneklerimize uymayan insanlar rol model gibi gösterilmesin. Haberi yapan arkadaşın kızı bende bu kadın gibi olayım sonra mazluma destek olayım diye düşünse fikretse razı olurmu bu haber bu düşünceyi tetikleyen bi haber daha dikkatli ve seçerek gündem oluşturulmalı

Osman K A Y A 2 yıl önce

Bu dua kabul olur. Çünkü Allah'ın sevgili kulu olduğu anlaşılıyor.

neco 2 yıl önce

bizim ülkemizde yaşayan kanı bozuklarda yansın diye dua ediyor

Toplam 3 beğeni