Sanat dünyasının değerli isimlerinden "Help Turkey" etiketine tepki!

Sanat dünyasının sevilen isimleri, çıkan yangınlar nedeniyle sosyal medyada paylaşılan "Help Turkey" etiketine tepki gösterdi. Birçok ünlü isim konu hakkında paylaşım yaptı.

Türkiye'nin 7 gündür dört bir yanında çıkan yangınlar için devlet, tüm imkanları seferber ederek müdahale etmeye devam ediyor. Yangınların büyük bir kısmı söndürülürken, sosyal medyada yer alan Help Turkey ve Global Call etiketi, gündeme bomba gibi düştü. Etikete destek olanlar kadar, sanat dünyasında karşı çıkan isimler büyük alkış topladı.

"BU YURTDIŞI ÇAĞRISI AĞRIMA GİTTİ!"

Ünlü söz yazarı Şehrazat, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, "Ağrıma gitti bu yurtdışı çağrısı. Ülkem vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardımları paylaşmayacağım" ifadelerini kullandı.

Şehrazat'ın paylaşımına destek veren ünlü oyuncu Nilgün Belgün ise "Benim de ağrıma gitti. Ben de paylaşmayacağım" dedi.

"KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK!"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de sosyal medyanın gündemine oturan "Help Turkey" etiketine sessiz kalmadı.

Erbil konu hakkında paylaşımda bulundu ve şu sözlere yer verdi:

"Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var"

"NİLÜFER: MİLLİ DUYGULARIM YARALANIYOR!"

Geçtiğimiz gün paylaşımda bulunan ünlü sanatçı Nilüfer Yumlu, bu yardım çağrısına karşı olduğunu vurgulamıştı. Nilüfer paylaşımında şu sözleri kullandı:

“Benim içime sinmedi paylaşmadım. Türkiye’nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor. Benim içime sinmedi ve paylaşmadım. Bunu yapacaksa diplomatik yollarla devlet yapmalıdır."

ŞEHRAZAT FARAH ZEYNEP ABDULLAH'A TEPKİ GÖSTERDİ!

"Help Turkey" paylaşımları ünlüleri ikiye böldü. Bu kampanyaya katılmadığını açıkça ifade eden söz yazarı Şehrazat, kendisini alaya alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıtlar verdi. 

farah şehrazat

farah şehrazat

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat, "Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım." dedi. Bunun üzerine Farah Zeynep Abdullah, "Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka?" dedi. Ünlü oyuncuya Şehrazat'tan bomba bir yanıt geldi. Şehrazat "Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem." deyince Farah Zeynep Abdullah alaya alan bir yanıt olarak rastgele harfler yazdı. Abdullah'ın kendisinden 37 yaş büyük Şehrazat'a karşı kullandığı ifadeler hoş karşılanmadı, sosyal medyada gündem oldu.

farah şehrazat

farah şehrazat

Usta oyuncu Nedret Güvenç son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Nedret Güvenç son yolculuğuna uğurlandı!
Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok!

İLİŞKİLİ HABER

Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok!
Ünlü oyuncu Kathy Griffin'den hayranlarını endişelendiren haber!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Kathy Griffin'den hayranlarını endişelendiren haber!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

Gulay 2 yıl önce

Teşekürler sizin gibi sanatçılarımız var.Ormanları yakanlar onlara destek verenler kendilerinde böyle yansınlar.

Halil 2 yıl önce

Devlet başa Kuzgun leşe! Helal olsun böyle düşünenlere.Devlet dururken,kendini devlet zannedip dilenci gibi acz içinde yardım dilenen zavallılardan değiliz çok şükür!

Toplam 1 beğeni

yine misafir 2 yıl önce

gönülden alkışlar kişiliğinize

Toplam 1 beğeni

Kuzu 2 yıl önce

Yardıma ihtiyaç varsa istenmeli. Böyle durumların utanması olmaz olmamalı!

Nazmiye Turgut 2 yıl önce

Helal olsun hakikatli sanatçılar insanlıklarını gösteriyor

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun