İzzet Yıldızhan: Verilmiş sadakamız varmış!

Şarkıcı İzzet Yıldızhan, gazetecilerin elindeki yara izlerini sorması üzerine yaşadığı talihsiz olayı anlattı.

Pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesi ile konser maratonuna hız veren İzzet Yıldızhan, önceki akşam Bursa'da gerçekleşen bir düğünde sahne aldı. Sahne kostümleriyle adından söz ettiren Yıldızhan, yine tarzını konuşturdu. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ve bu süre zarfı boyunca elinden çayını düşürmeyen İzzet Yıldızhan'ın, beş bardak çay içmesi dikkat çekti. 

Konser sonrası basın mensuplarıyla koyu bir sohbete koyulan 58 yaşındaki sanatçı, elinde yara izlerinin sorulması üzerine yaşadığı talihsiz olayı gazetecilerle paylaştı. Yıldızhan, "Ailemle geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatildeydik. Bir gün de tekneyle açıldık. Teknenin halatını baldızım bağlamaya gittiği esnada büyük bir talihsizlik yaşandı" dedi.

HALATA TAKILIP DÜŞTÜ

Ünlü şarkıcı, "Baldızım teknenin yön değiştirmesiyle halata takılıp düştü. İçime doğmuşçasına onun yanındaydım. Baldızımın düştüğünü görünce ellerimle onu tutmaya çalıştım" şeklinde konuştu.

 

İzzet Yıldızhan, "O esnada ellerim kayalıklara vurdu. Çok şükür ki verilmiş sadakamız varmış. Baldızım 1-2 kırıkla atlattı. Benim de elim iyileşti, bu toparlamış hali" ifadelerini kullandı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ihsan kastamonu 2 yıl önce

ne haber ya aşkolsun

Er Turan 2 yıl önce

M.Ö. idi bitti artık zoooooooorrrrrrlama. Sen asla bir izzet altınmeşe bir selahattin alpay bir arif sağ ya da bir İmparator İbrahim Tatlıses olamasın. Sen Mahsun Kırmızı gül kulvarlarında dolaşırsın.