Kıvanç Tatlıtuğ ve hamile eşi Başak Dizer'e ölüm tehditleri! Psikopat yine harekete geçti

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e ölüm tehditleri içeren mesajlar yollayan, Sinan Altıntaş hakkında mahkeme tarafından 4 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti. Altıntaş'ın, ölüm tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı. Yaklaşık 6 aydır hamile olan Başak Dizer'in tedirgin olması üzerine evden çıkmadığı iddia edildi.

Yaklaşık 3 yıldır Kıvanç Tatlıtuğ'a ölüm tehditleri içeren mesajlar gönderen Sinan Altıntaş'ın tacizleri devam ediyor. Eşi Başak Dizer'de aynı mesajları yollayan Altıntaş'ı şikayet eden Tatlıtuğ çifti, durumun tekrarlanması durumunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığa başvurmuştu. Sinan Altıntaş, 4 yıl hapis istemiyle yargılanmasına rağmen tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı.

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer

Suç duyurusunda bulunan oyuncu Tatlıtuğ, tehdit ve hakaretlerin devam ettiğini söyledi. Bunun üzerine savcılık Altıntaş'ı ifadeye çağırmıştı. Genç adamın iddiasına göre Hazal Ergüçlü ile 7 yıldır arkadaş olduğunu ve Başak Dizer'in bunu engellediğini söyledi. 

kıvanç tatlıtuğ şikayet

kıvanç tatlıtuğ şikayet

Altıntaş, bu yüzden ölüm içerikli mesajları attığını belirtti. Ancak mahkeme Altıntaş'ın ifadesinin inandırıcılığı olmadığını öne sürerek 4 yıldan başlayacak bir hapis cezası iddianamesi hazırlamıştı.

kıvanç tatlıtuğ ve başak dizere ölüm tehditleri

kıvanç tatlıtuğ ve başak dizere ölüm tehditleri

Son günlerde çift bebek haberleriyle sevinirken mutlulukları kursaklarında kaldı. Tatlıtuğ, aldığı mesajların içeriğindeki ölüm tehditlerinin artması üzerine soluğu yeniden savcılıkta aldı. Altıntaş, çifte "Başak seni asitle yakacağım, kocana da şarjör boşaltacağım!" tarzında mesajlar attığı öğrenildi. 

İKİNCİ DAVA AÇILDI

Olayla ilgili İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde dava sürerken Altıntaş bu kez ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'yü bahane ederek Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çiftini yeniden tehdit ettiği ortaya çıkmıştı. Korunma talebiyle ilgili İstanbul Aile Mahkemesi'ne verilen dilekçede, Sinan Altıntaş'ın mesajlarında sürekli oyuncu Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu ve ilişkilerinin Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer tarafından bozulduğunu dile getirdiği anlatıldı. Söz konusu yorumlar sonrası çift yeniden savcılığa başvurdu.

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim'in ilk fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim'in ilk fragmanı yayınlandı!
Reynmen milyonluk cipiyle gündemden düşmüyor! "Kazanıyorum, harcıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen milyonluk cipiyle gündemden düşmüyor! "Kazanıyorum, harcıyorum"

BİR YORUM YAPIN 3

vatan 2 yıl önce

Devlet bu durumlarda gerekli cezayı geciktirirse insanlar kendi dertlerini kendileri çözmek zorunda kalır

#baskomutan 2 yıl önce

Aleni tehdit edenleri idam ediceksin

Toplam 5 beğeni

Öztürk 2 yıl önce

Hakkın yenilirse ne yaparsın Sen yalvararak el etek öperek yap bazen bazı durumlarda zor iyidir bu konu müstesna içeriğini bilmiyorum

Toplam 0 Beğeni