Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi! Yargı 26. bölüm fragmanı

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, sürükleyici öyküsüyle dikkat çeken dizisi Yargı yeni bölümü ile ekrana geldi. Yargı, AB kategorisinde 9.12 reyting yüzde 22.93 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 8.21 reyting yüzde 19.39 izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yargı yine nefes kesici bir bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen 27’nci bölümde, Eren ile Pars, Metin’in Yavuz’un evine giren kişi olmasından şüphelenirken bir yandan da Ilgaz, Zafer cinayetinin peşini bırakmadı. Verdiği çabaların ardından sarsıcı bir gerçekle yüzleşmek durumunda kalan Ilgaz, Çınar’ın Zafer’i öldürdüğünü öğrendi. Nefeslerin tutulduğu bölümde Ilgaz’ın gerçekleri öğrenmesiyle neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Derya, kendisini köşeye sıkıştıran davalı ailesini tek başına etkisiz hale getirmeyi başardı. Zafer cinayetiyle ilgili gerçekleri bilen Yekta’nın, Ilgaz’a Yavuz’un masumiyetini kanıtlayacak birçok delil sunması Ilgaz’ın kafasını kurcalarken aynı delillerin Yekta tarafından mahkemeye sunulması Yavuz’un serbest bırakılmasını sağladı. Vicdan azabı giderek büyüyen ve ne yapacağını şaşıran Metin, önce evlatlarına veda ettiği bir mektup yazarken ardından Yavuz’un salındığını öğrenmesiyle Merdan’dan Çınar’ı yurt dışına kaçırmasını istedi. Hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyince Merdan ise ortaya suçu üstlenecek birini attı.

Pars ile Eren’in ortaya atılan kişinin yalan söylediğini fark etmesi, ikiliyi gerçeğe doğru bir adım daha yaklaştırırken Makbule’nin Metin’in bıraktığı mektubu bulup Neva’ya vermesi ise Metin için tehlike çanlarının çalmaya başladığının habercisi oldu. 

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Pınar Deniz ise kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin'in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

  • Ilgaz Kaya: Kaan Urgancıoğlu,
  • Ceylin Erguvan: Pınar Deniz,
  • Metin Kaya: Hüseyin Avni Danyal,
  • Yekta Tilmen: Uğur Polat,
  • Pars Seçkin: Mehmet Yılmaz Ak,
  • Gül Erguvan: Zeyno Eracar,
  • Zafer Erguvan: Ali Seçkiner Alıcı,
  • Eren Duman: Uğur Aslan,
  • Aylin Erguvan Yılmaz: Pınar Çağlar Gençtürk,
  • İnci Erguvan: Ece Yüksel,
  • Çınar Kaya: Arda Anarat,
  • Engin Tilmen: Onur Durmaz.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
İdari Yapımcı: Suzan Güverte
Yönetmen: Ali Bilgin
2. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları
Senaryo: Sema Ergenekon
Müzik: Toygar Işıklı

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin evliliğe karşı çıktı! Ortalık karıştı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin evliliğe karşı çıktı! Ortalık karıştı
Gürcistanlı öğrenci Gıunel Gasanova annesinden etkilenip Müslümanlığı seçti

İLİŞKİLİ HABER

Gürcistanlı öğrenci Gıunel Gasanova annesinden etkilenip Müslümanlığı seçti

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

... 2 yıl önce

/1\63 boyum /60 KilOM zayıflamak istiyorum 45kilo olmak istiyorum ne yapmalıyım??

Murat gözükara 2 yıl önce

Reflüsü olan 1 ay..... Yatarak.. Uzanarak... Masada yemek yemesin...daha doğrusu hiç bir şeyi bu şekilde yemesin... YER sofrasında yemek yesin... Akşamda saat sekizde sonra suyun dışında hiç bir şey yiyip içmesin reflünün azaldığını görür... Deneyin dua edeceksiniz bana... Para mara istiyen yok... Lütfen deneyin...

Toplam 4 beğeni