Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle denize atmıştı! Yiğit Marcus Aral davasında flaş gelişme!

Geçtiğimiz günlerde adı kavgaya karışan Yiğit Marcus Aral, davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aral’ın görüntüleri ortaya çıktı

Mİss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ile yemek yiyen o dönem ki erkek arkadaşı Kerem Kamışlı'yı 'Sen nasıl bizim aramıza girersin, bitmemiş ilişkiye müdahale edersin, seni bulurum, peşini bırakmam, seni bitiririm' diyerek denize attığı iddiasıyla hakkında 4 ayrı suçtan 34 yıla kadar hapis cezasıyla dava açılmıştı.

Aral'ın davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yiğit Marcus Aral'ın garsonlar tarafından dışarıya çıkarıldığı anlar kamera kayıtlarına yansıdı. Ayrıca dosyada bir garson olayı şöyle anlattı: "Kerem Kamışlı, denize attığımız masa örtüsüne tutunarak kurtuldu. Yüzme bilen biri bile o durumda boğulabilirdi."

Raporda Kamışlı'nın denize atıldığı anların olmadığı belirtilirken, mekan içi görüntülerde Aral'ın olay çıkardığına dahası Şahin'le arbede yaşadığına dair anlar yer aldı.

Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran ve 24 Haziran 2021'de Üsküdar'da bir restoranda yaşanan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Yiğit Marcus Aral hakkında 'olası kastla öldürmeye teşebbüs', 'tehdit', 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' ve 'hakaret' suçlarından 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

MAGAZİN DÜNYASINI ŞOKE EDEN OLAY

İstanbul Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk celsesi geçen Kasım ayında görüldü. Duruşmaya müşteki Kerem Kamışlı Kocaeli'de olduğundan, sanık Yiğit Marcus Aral ise covid testi pozitif çıktığı ve yurt dışında olduğu belirtilerek katılmadı.

Duruşmada dinlenen tanık garsonlar olay anını anlatırken, Kerem Kamışlı'nın denize attıkları masa örtüsü sayesinde kurtulduğunu, yüzme bilen bir insanın bile boğulma ihtimali olduğunu ve Yiğit Marcus Aral'ın polis gelmeden kaçtığını söyledi.

Bir dönem Survivor'a katılan Yiğit Marcus Aral,kız arkadaşı Şevval Şahin ile evlerine girerken tanımadığı kişilerin saldırısına uğradı. 5 kişilik bir grup arkadan gelerek Marcus Aral'a saldırarak darp etti.

YÜZÜNDE MORLUKLAR OLUŞTU

Ayaklıgazete'nin haberine göre, emniyetten alınan bilgiye göre yüzünde kırıklar oluşan Marcus Aral'a, saldıranlar aranıyor. Evinin önünde saldırıya uğrayan Yiğit Marcus Aral, Emniyet'ten çıkarken görüntülendi. Aral'ın gözündeki morluklar ise sevenlerini korkuttu.

"KEREM'İN SELAMI VAR DEYİP 5 KİŞİ SALDIRDI"

Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz aylarda Şevval Şahin'le ayrıldığı dönemde eski sevgilisi ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı. Yaşanan bu saldırı sonrası da gözler Kerem Kamışlı'ya çevrilirken Aral'ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Yüzünde kırıklar oluşan Yiğit Marcus Aral, ifadesinde "Kerem'in selamı var deyip 5 kişi saldırdı" dedi.

David Beckham'dan eşi Victoria Beckham hakkında 25 yıl sonra gelen ilk itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

David Beckham'dan eşi Victoria Beckham hakkında 25 yıl sonra gelen ilk itiraf!
Atiye'den korkutan haber! Covid-19 testi pozitif çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Atiye'den korkutan haber! Covid-19 testi pozitif çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0