Yurt dışına yerleşeceğini söylemişti... Haluk Levent'ten açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde yurt dışına yerleşeceğine dair bir paylaşım yaparak takipçilerini şaşırtan usta sanatçı Haluk Levent, paylaşımına açıklık getirdi.

AHBAP derneği kurucusu şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımında sevenlerini şaşırtan bir duyuruda bulunarak gelecek yılın 26 Kasım tarihinden itibaren yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı. Yokluğunda kurucusu olduğu AHBAB derneğindeki görevini ise başkasına devredeceğini ifade etmişti. Levent'ten yeni bir karar geldi. 

haluk levent yurtdışı

haluk levent yurtdışı

 

Levent, geçen aylarda dernek başkanlığını bırakacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı. Ünlü müzisyen, ayrıca Twitter kullanmaya da ara vereceğini açıklamış ve hesabını dernek üyelerine devretmişti.

AÇIKLAMA GELDİ

Levent'ten uzun zaman sonra bir haber geldi. Önceki akşam Dilber Ay filminin gala gösteriminde kameralara yansıyan ünlü sanatçı, Ahbap Derneği’nin başında olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi.

"HİÇBİR YERE GİTMİYORUM"

Yurtdışı planlarından söz eden Levent, “İlk kez açıklıyorum. Bir müzikal yolculuk için 2-3 ay yurt dışına gidecektim. Sonra dönecektim. Ama o kadar spekülasyon oldu, ülkeyi terk ediyor denildi. Ama şimdi burada söylüyorum hiçbir yere gitmiyorum. Müzikal çalışma için belki arkadaşlarım gelecek İstanbul’a. Darmadağın haberler var. Hiçbir yere gitmiyorum” diye konuştu.

"YANLIŞ ALGILANDI"

Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu yaptığı "Bire Bir" programına konuk olan Haluk Levent, yurt dışı paylaşımına açıklık getirdi. Altaylı'nın sorusu üzerine Levent, attığı tweet'in yanlış algılandığını ifade ederek bir süre iş amacıyla Londra'da bulunacağını ve daha sonra Türkiye'ye geri döneceğini söyledi."

BEN DE BİR İNSANIM, EKSİK YAZABİLİRİM"

Levent, programda şu ifadeleri kullandı:"Tweette hata yaptığımı düşünüyorum. Algı olarak böyle anlaşılıyor. Ben de bir insanım, eksik yazabilirim. Yıllar önce söylemiştim, o dönemdeki tweetlerde var... Londra'da müzisyen arkadaşım var; Nicky Brown. Madonna'nın, Tom Jones'un sahne direktörlüğünü yapmış, kilise korosuyla işler yapan bir müzisyen. Ben de Orta Doğu'daki çocuklar için, savaştan bir şekilde yara almış, hayatları darmadağın olmuş çocuklar için şarkı yazmıştım, Arapça bir şarkı. Bu şarkının gerçek bir hikâyesi var, Suriye'de bir aile paramparça oluyor. Bunu bütün dünyaya kilise korosu ve Hollanda'da rap söyleyen bir arkadaşımla beraber yapacaktık. Bir türlü olmadı. 'Şimdi ben AHBAP'tayım gelemem' dedim. Arkadaşım 'Gelecek yıl kış gibi nasıl olur?' dedi, 'Harika olur' cevabını verdim. Kötü bir niyet olsa, 'AHBAP'tan ayrılıyorum' desem skandal olurdu"

Yüz filtresine kedilerin verdiği tepkiler sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

Yüz filtresine kedilerin verdiği tepkiler sosyal medyayı salladı
Arka Sokaklar'da şoke eden veda! Engin mi şehit oluyor?

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'da şoke eden veda! Engin mi şehit oluyor?
Alişan ve Buse Varol'dan kızları Eliz için ayrı paylaşımlar!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Buse Varol'dan kızları Eliz için ayrı paylaşımlar!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

N,y 2 yıl önce

Türk halkı Haluk leventi çok seviyor bizim insanlarımız çok sıcaktır ama avrupr bize benzemez o Türkiye'nin gençlerin Haluk abisidir gerek müziğiyle gerek yardım severliğinle türkiyenin kalbinde tat kurmuştur sevgiyle yürüsün bitmesin yolunuz

N, y 2 yıl önce

Asla sanatçımızın yurt dışına gitmesini istemeyiz ama söz konusu müziksa birşey diyemem herkez özgürdür Mustafa Kemal Atatürk'ün savaşlar kazanıp bizlere özgür bir Türkiye bıraktı sanatçımız Haluk levente İzmir marşını çok güzel seslendirdi bunun gibi daha çok seslendirmeler yaptı ben inanıyorumki türk halkı Haluk leventi çok seviyor bunun içinde ülkeyi terk etmesini istemiyoruz bizim halkımız sıcaktır yurt dışına benzemezler onu halk çok seviyor

Mehmet Kılıc 2 yıl önce

Ya gitsinlerde görsünler Avrupa da kim deger verir Alismislar lay lay loma Avrupa Vergi demek ,Sıkındı demek bu hayatı burada gelip bir hafta tatil alışveriş yapmaya benzemez mevcut Hükemeti yıpratmaya dair kendi aklınca Hareket ler yedik mi tabiki yemedik ayrıca Haluk Levent Sanatı Sever dinleriz

Haluk 2 yıl önce

Sana yakışmaz zaten yurt dışında yasamak

Halil SÖZER 2 yıl önce

çok lazımdın ...

Yorumların Tümünü Okuyun