Amca gibi amca Alişan! Kardeşinin kızlarını yanından ayırmıyor

Yakın zamanda kardeşini kaybeden ünlü şarkıcı Alişan yeğeni Eyşan ile beraber gezmeye gitti. O anlardan kareler paylaşan Alişan'ın fotoğraflarına rekor beğeni geldi.

Kardeşinin vefatıyla birlikte zor günler geçiren Alişan kendini toparlamaya çalışıyor. Ailesi ve işi arasında mekik dokuyan ünlü şarkıcı, vaktinin çoğunu çocukları ve yeğenlerine ayırıyor. Alişan kardeşinin kızı Eyşan ile gezmeye çıktı.

Yeğeni ile bu karelerini sosyal medya hesabından "Şimdi ben onu gezdiriyorum, İnşallah büyüyünce o beni gezdirecek" notuyla paylaştı.

KİMSE SABIR TAŞI DEĞİL!

Fanatik bir Fenerbahçeli olarak bilinen ve mümkün olduğunca Fenerbahçe maçlarını kaçırmayan ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya üzerinden Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi. Alişan paylaşımında "Başarısızsan ve ders almıyorsan kusura bakmayın kimse sabır taşı değil..” diyerek eleştirdi.

 

Ünlü şarkıcı paylaşımında, “İnşallah derbiyide alırız,şampiyonda oluruz.Puan farkı 10 ,yok direkten döndü,yok penaltı kaçtı,yok şanssızlık,yok bilmemne…Bahaneye yer yok çaıtır çatır oynayıp kazanmak zorundayız..Bir mağlubiyete dahi hakkımız yok..İnşallah futbolcu,T heyet ve herkes bunun bilincindedir..”

 

"YANLIŞ ANLAŞILIR DİYE GÜLMEKTEN ÇEKİNİYORUM"


Kardeşinin acısını atlatamayan Alişan hala gülmekten çekindiğini de dile getirerek, "Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum. Hayat devam ediyor, ayakta kalmak zorundayım." dedi.

"ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR"

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren şarkıcı Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Vaktinin tamamını ailesiyle geçiren ünlü isim, kendisine emanet edindiği yeğenleri Eyşan ve Ceylan'ı çocuklarından ayırmıyor. Kardeşinin vefatı sonrası 'Artık dört çocuğum var' diyen ünlü şarkıcı, sık sık yeğenleriyle vakit geçiriyor. Önceki gün de yeğenleri ve çocuklarıyla eğlenceli bir gün geçiren Alişan, onlarla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

SOLUĞU ORADA ALDILAR!

Alişan ve Buse Varol son zamanlarda zor günler geçirdi. İkili ailesiyle tatile çıktı sonrasında ise kötü olaylar peşlerini bırakmadı.  Bu ölümler sonrası Buse Varol ve Alişan ayakta kalmaya çalışıyor. İkili yaşadıklarına daha fazla dayanamadı ve ülkeyi terk etti. Bu haber milyonları şoke etti. İkili şimdi de geri döndü. Döndükleri gibi soluğu orada aldılar. 

Alişan ve Buse Varol Türkiye’ye döner dönmez soluğu çocuklarının ve yeğenlerinin yanında aldı. Alişan o anları Instagram hesabından paylaştı.

  • Ünlü türkücü Burak, Eyşan ve Ceylan’ın bir arada oldukları pozlarını kalp ve nazar boncuğu emojisi ile yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları, “Alişan, son haftalarda yaşadığı stresi Monaco’da atıp ülkeye öyle dönmüş.” Yorumunda bulundu.

 

ÜLKEYİ TERK ETMİŞLERDİ!

Temmuz ayında eşinin kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı ile sarsılan Buse Varol, ailesinin yavaş yavaş toparlanmaya çalıştığını ifade etmişti.  İkili yaşadıklarına daha fazla dayanamadı ve ülkeyi terk etti. Bu haber milyonları şoke etti.

 Buse Varol önce çocuklarım diyerek ayağa kalktı. Varol daha sonra eşinin elinden tuttu. İkili el ele verdi ve Selçuk’un emanetlerine sahip çıkmaya başladı. Ünlü çift hala da ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Ancak biraz yorgun düştüler. Bu yüzden ülkeyi terk ettiler.

Dün Buse Varol sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Varol, uçakta olduğu anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun yanında Alişan’ın olmaması dikkat çekti. Hayranlar, Buse Varol ve Alişan ayrıldı mı sorusunu akıllara getirdi. Varol’un parmağında yüzüğün görülmesi ayrılık sorularının yanıtını verdi. Ünlü ismin tek başına yurt dışına çıktığı sanılırken Alişan yaptığı hareket ile şaşırttı.

Buse Varol, bugün de eşi Alişan ile paylaşımda bulundu. Çiftin Monaco’da kafa tatiline çıktığı tahmin ediliyor. Hayranlar ikilinin zor bir süreç geçirdiğini bu yüzden kendilerini dinlemek için yurt dışına gittiklerini vurguladı. Kimisi de yaşadıkları acıları bir nebze de unutmak için ülkeyi terk ettiklerini dile getirdi.

OKULDAN ALMAYA GİTMİŞTİ!

Şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol ve oğlu Burak, önceki gün İstinye'de objektiflere takıldı.  Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Buse Varol, "Burak'ı okuldan aldım. Biraz alışveriş yaptık, eve dönüyoruz" dedi.

Bir süre önce Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı ile sarsılan ailenin yavaş yavaş toparlanmaya çalıştığını dile getirdi. Varol, araçlarının gelmesi üzerine gazetecilere teşekkür ederek, AVM'den ayrıldı.

ALKIŞ TOPLAYAN HAREKET!

Son zamanların en çok konuşulan ünlüler kervanında başı çeken Buse Varol sosyal medyaya bir döndü pir döndü. Kıyafet, aile ve alışveriş paylaşımlarıyla gündem olmayı başaran güzel oyuncu Buse Varol, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.  

Eşi Alişan, ailesi, çocukları, kayınbiraderi Selçuk Tektaş'ın emanetleri ve arkadaş çevresiyle tek tek ilgilenen Buse Varol öyle bir paylaşım yaptı ki milyonlara "pamuk yürekli Buse" dedirtti. İşte Buse Varol’un pazar ritueli…

Instagram paylaşımlarına tam gaz devam eden Buse Varol, hafta sonunu evlatlarıyla geçiriyor. Önce evlatlarım diyerek çizgiyi çeken Buse, Burak ve Eliz'in eğlenceli anlarını paylaşmaya doyamadı. Pazar rutinine start veren Varol, önce minik oğlu Burak'la pazar etkinliği olarak resim yaptı. Daha sonra komşusuyla pazar kahvesi içen Buse Varol, takipçilerinden "pamuk kalpli" yorumları aldı. 

Oyuncu Fahriye Evcen çocukluğuna döndü! Evcen'den neşelendiren paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Fahriye Evcen çocukluğuna döndü! Evcen'den neşelendiren paylaşım
Erol Evgin'den hastane çıkışı şaşırtan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Erol Evgin'den hastane çıkışı şaşırtan açıklama!
Kendini ilk defa ekranda gören kızın tepkisi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kendini ilk defa ekranda gören kızın tepkisi şaşırttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 25

mevlüt 2 yıl önce

Yeter yav ne alişanmıs arkadas

Bekir Derse 2 yıl önce

Aslan Alişan

Ömer 2 yıl önce

Alisana bu yakisir ...Helal olsun ...burda baska birsey yazan zaten benim Gözümde ADAM degil..ADAM gibi ADAM ALISAN

Toplam 2 beğeni

Fadi 2 yıl önce

Bunlarin anneleri yokmu nedi buse buse bakyor yeter ya kavamizi sisdi her yerde bunlar

Toplam 5 beğeni

tepki 2 yıl önce

Ne biçim kelime o,memleketlerini terk etmişler.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun