Dilber Ay'ı oynayan Büşra Pekin'den şaşırtan açıklama: Önceliğim sokaktan aldığım tepki!

Türk Halk Müziğinin değerli isimlerinden Dilber Ay'ın hayatını konu alan Dilberay filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Dilber Ay'ın hayatını oynayan Büşra Pekin, "Filmin geri dönüşlerinden inanılmaz mutluyum. Benim için birinci öncelik; sokaktan aldığım tepki." şeklinde konuştu.

Türk Halk Müziğinin değerli isimlerinden Dilber Ay'ın hayatının anlatıldığı "Dilberay" filmi geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen filmin başrol oyuncusu Büşra Pekin, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. 

Dilberay filminin yıldızı Büşra PekinİLİŞKİLİ HABERDilberay filminin yıldızı Büşra Pekin'den tuhaf itiraf!

Büşra Pekin

Büşra Pekin

"İNSANLARIN TEPKİLERİ ŞAHANE"

Dilber Ay rolündeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Pekin, "Filmin geri dönüşlerinden inanılmaz mutluyum. Benim için birinci öncelik; sokaktan aldığım tepki. İnsanların beni görünce verdikleri tepkiler şahane." ifadelerini kullandı.

Dilberay film

Dilberay film

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Heyecanla beklenen Dilberay filmi sinema severlerden tam not alırken Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, film hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Başrol oyuncusu Büşra Pekin'e övgüler yağdıran Karakaş, "Filmi izlerken tabii ki çok duygulandım. Çocuk yaşta evlendirildiği sahnede gözyaşlarımı tutamadım. Ben aslında Demet Akbağ'ın canlandırmasını isterdim ama Büşra kardeşim de aslanlar gibi rolünü oynamış. Komedi oyuncusunun böyle bir dram filminde gösterdiği bu performans takdire şayan. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

13 yaşındayken yaşlı bir adamla evlendirilen Dilber Ay, evlenmeden önce Düzce'ye gelen radyoculara "Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim" parçasını söyleyerek düzenlenen ses yarışmasında birinci olmuştu. Kariyerine zorlu şartlar altında başlayan ünlü sanatçının hayatının anlatıldığı film eşi İbrahim Karakaş'ı da duygulandırdı.

Sizce Dilber Ay'ın hayatını Demet Akbağ mı Büşra Pekin mi oynamalıydı? Yorumlarda buluşalım...

"ROLÜME DİLBER AY VİDEOLARI İZLEYEREK HAZIRLANDIM"

Geçen Cuma vizyona giren "Dilberay" filminin başrol oyuncusu Büşra Pekin, rol arkadaşı Nursel Köse ile birlikte önceki akşam Gain'deki Dayı Şov'a katıldı.

Dilber Ay rolüne hazırlık sürecinden bahseden ünlü oyuncu, film için 9 kilo almıştı. Aslında protezle şişman bir hale gelmesinin planlandığını söyleyen Pekin, "Pandemi öncesinde Amerika’dan bazı malzemeler gelecekti. Ama gelmeyince fiziksel olarak benzeyebilmek için kilo aldım. Daha da iyi oldu." şeklinde samimi açıklamalarda bulundu.

"Rolüme Dilber Ay’ın videolarını izleyerek hazırlandım." diyen Pekin, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"60 yaşını izledim ama 19 yaşının empatisini kurarak o yıllara dönmeye çalıştım. Dilber Ay’ın dili de tek bir yöreye ait değil. Bu sebeple konuşmalar üzerinde epey çalıştık."

DİLBERAY FİLMİNİN GALASINDA SÜRPRİZ İSİM!

2019 yılında yaşamını yitiren ünlü sanatçı Dilber Ay'ın sarsıcı hayatını anlatan Dilber Ay filminin galası geçtiğimiz gün yapıldı. 9 salonun tamamen dolduğu filmin galasında yoğun ilgiye karşılık vermek adına ek bir salon daha açıldı.

Yıldızlar geçidine dönüşen filmin galasına Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, kızları ve manevi oğlunun yanı sıra pek çok ünlü isim de katıldı. Aydemir Akbaş, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Manuş Baba, Sinan Akçıl ve Gökhan Türkmen gibi sanat dünyasından birçok kişinin boy gösterdiği galada büyük bir sürpriz yaşandı. 

Bir dönemin Leonardo DiCaprio'su olarak anılan ancak psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren ünlü oyuncu Arda Kural da galaya katılan isimler arasındaydı. Son haliyle ilgi odağı haline gelen Kural, ekranlara geri dönmek istediğinin sinyalini vererek "Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz. Yapımcı Mustafa Altıoklar'ın yüzünden... Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum." dedi.

BÜŞRA PEKİN ROLÜ İÇİN 9 KİLO ALDI!

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Başrolünde yer aldığı "Dilberay" filmi için 9 kilo alan Pekin'in yeni halini hayranları tanımakta zorlandı.

Rolü için sıkı bir hazırlık içerisinde olan ünlü oyuncu geçen yıl 6 ayda 15 kilo vermişti. Ünlü sanatçı Dilber Ay'ın hayatını oynayan Pekin'in eski halinden eser kalmadı.

"DİLBER AY ÇOK PERFORMANS GEREKTİREN BİR KARAKTER!"

Türk Halk Müziği'nin değerli sanatçılarından Dilber Ay'ın hayatını konu alan "Dilberay" filminde başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Büşra Pekin, rolüne hazırlanma süreci hakkında ilk kez konuştu. 

Filme hazırlık sürecinde zorlu anlar yaşadığını söyleyen Büşra Pekin, "'Bir Oyuncu olarak baktığımızda Dilber Ay çok performans gerektirecek bir karakter. Yürümesi, oturması, bakışları, konuşması, çok kendine has. Bu beni çeken taraftı, farklı ve özgün olması. Bütün videolarını görmek istedim. Onları arayıp bulmak bir bakıma zorlayıcıydı. Bir taraftan şarkı söyleme kısmında hiç bilmediğim bir alanda mücadele vereceğimi biliyordum ama orada da eninde sonunda bunu doğru bir yere taşıyacağımıza hep inandım. Çünkü yanımda da çok doğru insanlar vardı. Diyalekt ve konuşma olarak bir yörenin insanı değildi." şeklinde konuştu.

Dilber Ay ile hiç tanışmadıklarını dile getiren ünlü oyuncu, onu şu an görseydi kendisine "Helal olsun" demek istediğini söyledi.  39 yaşındaki ünlü oyuncu sözlerinin devamında "Yaşadığı şeyler kolay değil. Pes etmesi, bırakması mümkün çok anlar yaşamış..." ifadelerini kullandı.

FİLMİN FRAGMANI HERKESİ HEYECANLANDIRDI!

2019 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Dilber Ay'ın hayatını konu edinen "Dilberay" filminin yayınlanan yeni fragmanı herkesi heyecanlandırdı. Besteleriyle gönüllere taht kuran ünlü sanatçının yaşadığı zorlukları konu alan film 4 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek. 

Başrolünde ünlü oyuncu Büşra Pekin'in yer aldığı filmin fragmanında Ay'ın çocukluk günlerinden itibaren yaşadığı zorlu günler ve müzik hayatındaki başarısı gözler önüne seriliyor.

İşte heyecanla beklenen Dilberay filminin yeni fragmanı;

Müge Anlı'nın başına gelenler herkesi kahkahaya boğuldu! Masadan attılar

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın başına gelenler herkesi kahkahaya boğuldu! Masadan attılar
Almeda Abazi son noktayı koydu: Kimse Tolgahan yasakladı demesin!

İLİŞKİLİ HABER

Almeda Abazi son noktayı koydu: Kimse Tolgahan yasakladı demesin!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

meyyid 2 yıl önce

sanki büyük bir tarihi şahsiyetin filmi..

Toplam 2 beğeni

cem 2 yıl önce

zaten kilolu idi.

Sivaslı 2 yıl önce

Hayatını oynayacaksın her şeyi göze alman lazım,dilber ayın çok filimleri var ?

Toplam 4 beğeni

sivaslıya 2 yıl önce

hep karıştiriyorsunuz.bahsettiğin dilberay başka.bu dilberay şarkıcı olan.iki dilberay var.ikisi de ayrı kişi.

Toplam 0 Beğeni

SEKO 2 yıl önce

allah allah niye yani

Toplam 1 beğeni

President 2 yıl önce

Kilo vermek - almak bu kadar kolay mı ya huu.?

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun