Gülben Ergen'in kaburga kemiği çatladı! Ünlü şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen geçtiğiniz günlerde evinde talihsiz bir kaza geçirmişti. Ergen evinde yeniden kaza geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının kaburga kemiğinin çatladığı öğrenildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu ayak bileğini burkmuş ve sağ ayağında bağ yaralanması ve dizinde menüsküs yırtığı tespit edilmişti.

Bir süre tedavi gören Gülben Ergen, yine geçirdiği bir kaza ile gündeme geldi.

GÜLBEN ERGEN'İN KABURGA KEMİĞİ ÇATLADI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ergen bugün sosyal medya sayfasından "Bitmeyen bir ağrı kaburga kemiğimde" diyerek bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın nedeni daha sonra anlaşıldı. Şarkıcının ayağındaki sakatlık nedeniyle merdivenden inerken ayağının kaydığı ve bu kez de kaburga kemiğinin çatladığı öğrenildi.

Ergen bugün Instagram hesabından “Bitmeyen bir ağrı kaburga kemiğimde, hep inandığım geleneksel İbni Sina tıbbının eşsiz doktoru ve şaşırtıcı tedavileri hepsi doğal hepsi müthiş” yazılı bir paylaşım yaptı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan şarkıcı Gülben Ergen gözlerinden operasyon geçirdiğini açıkladı. 

Ergen, ameliyattan çıktığı anları 4,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ergen, "Ameliyattan karizma çıktığım doğrudur... Ne zamandır beni gözlük kullanımına zorlayan, baş ağrısı ile yaşadığım sorunla bugün vedalaştım. Yarın hayat tüm hızı ve coşkusu işe devam edecek. Cin Ali gözlerim daha da keskinleşecekmiş... Vay arkadaş!" ifadelerini kullandı. Takipçilerinden şarkıcıya çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Şarkıcı geçtiğimiz günlerde evinde ayağını burkmuştu. Sağ ayağında bağ yaralanması, dizinde de menisküs yırtığı olan ünlü şarkıcı, son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

gülben ergen ayağının son halini paylaştı

gülben ergen ayağının son halini paylaştı

49 yaşındaki şarkıcı, ayağının son durumuyla ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı,"Nazara geldim. Topuklu ayakkabı bile giyemiyorum. Yürümek zor oluyor." açıklamasını yaptı.

Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri'nde ünlü şarkıcı Gülben Ergen, "Çocuklar Gülsün Diye" projesiyle, "Yılın Eğitime Destek Projesi" ödülünün sahibi oldu.

Ödül almanın mutluluğunu yaşan Ergen, Demet Akalın'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaların sorulması üzerine şunları söyledi: "Ben Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü. Ama küslüğümüz söz konusu değil. İyi niyetinden şüphem yok"

gülben ergen

gülben ergen

"ZOR AMA ŞİKAYET YOK"

Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Ergen, "Dün gece evimizin içerisinde, düz yerde, ayak bileğimi nasıl burktuğumu anlamadan düşmeyi başaranlardanım... Süper Women tripleriyle 'Geçer, geçer. Yarına bir şey kalmaz' deyip, doktoru aramayan, hastaneye gitmeyen, gece ağrıdan 'sessizce inleyen' yine benim... Kahvaltıda krep, akşam maç öncesi bitmesi gereken ödevler, yazlıkların kalkıp, kışlıkların çıkması, verilecek kıyafetlerin denenmesi gibi tatlı detaylar günlük neşemizle devam ederken... Yola çıktığımız yeni markamızın reklam filminin son revizeleri, yayın tarihi, onayı, müziğinin okunması, onaylanan konser tarihlerinin takvimi, gidiş-dönüş detayları, nerede ne kostüm giyilecek, kendi markamın Sağlık Bakanlığı belgelerinin tamamlanması, yeni web sitesinin içeriği... Hepsine benim bakmam, hatasız onay vermem gereken bir kucak dolusu sorumluluk daha... Zor ama şikayet yok... Sağ ayak tabanında avülziyon kırığı dediğimiz bağ yaralanması ve dizde de menisküs yırtığı... Hay maşallah... Arayan, soran yazan herkese teşekkürler. Ağrı kesicimi aldım, ayağımı uzattım. Bir köfteli yayla çorbamız var ki, yarın takla attırır bana... O zaman hep birlikte ne diyoruz? Unutmayın ki; kırık, çatlak, yırtık hepsi hallolur. Ruh sağlığımız yerinde..." dedi. 

gülben ergen kaza

gülben ergen kaza

Takipçilerinden ünlü şarkıcıya çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim'in ilk fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim'in ilk fragmanı yayınlandı!
Adını Feriha Koydum oyuncuları tekrar bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Adını Feriha Koydum oyuncuları tekrar bir araya geldi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

Muallime 2 yıl önce

Geçmiş olsun güzel kadın. Kendine iyi bak. Konserden konsere koşuyorsun,nazarları üzerinde topluyorsun.

İsm@il 2 yıl önce

Bu ne rezillik kaburgası catlak bir insan. Şarlatanlık ve reklam yapıyor.Biraz insan olun barı saglık kurulusunda ordada cıkarlarını düşünmüş

Aykut Erdoğgu 2 yıl önce

Bu güzel memleketi seviyor görünenlerden kurtarmak gerek…" CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu

Toplam 1 beğeni

dede korkut 2 yıl önce

Ayak burkulmasıyla menisküs yırtılması olan birinin ruh sağlığında da aile sağlığında da sorun vardır

Toplam 1 beğeni

robenhort 2 yıl önce

ibrahim tatlısesi çağırsın. iyileştirebiilir

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun