Şarkıcı Emrah ödüllerini çocuklarına ithaf etti!

Ünlü şarkıcı Emrah, geçtiğimiz gün katıldığı törende aldığı ödülleri çocukları Elyesa ve Eleysa'ya ithaf etti.

Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Özlem Yıldız ve Şenol İpek'in sunuculuğunu üstlendiği törene Ivana Sert, Hande Yener, Nermin Tahmaz Aşçıoğlu, Feride Hilal Akın, Ferman Toprak, Gökçe Kırgız, Murat Başaran, Bahar Gelir ve Emrah gibi sanat dünyasının pek çok önemli ismi de katıldı.

Yıldızlar geçidi olan törende ünlü şarkıcı Emrah, "Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü" ve "Götür Beni Gittiğin Yere" ile "Yüzyılın Şarkısı" ödüllerine layık görüldü. Gece için özel olarak hazırlanan 2 VTR'yi izleyen Emrah, duygu dolu anlar yaşadı. 

40 yıldır müzik sektöründe başarılı işlere imza atan Emrah, "Şu an 40 yıl gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Çok duygulandım. Çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu. Kazandığı ödülleri çocukları Elyesa ve Eleysa'ya ithaf eden ünlü isim, alkış yağmuruna tutuldu.

Gaye Turgut Evin, bebeğiyle fotoğrafını paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Gaye Turgut Evin, bebeğiyle fotoğrafını paylaştı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0