Gülben Ergen'den Demet Akalın'a cevap! 'Dernek adına beni üzdü...'

Gülben Ergen'in yardım yaparken halktan para topladığını iğneleyen Demet Akalın'ın o sözleri için Gülben Ergen'den cevap gecikmedi.

Geçtiğimiz akşam Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri'ne katılan şarkıcı Gülben Ergen'e Akalın'ın kendisiyle ilgili söylediği sözler hatırlatılınca Gülben Ergen, "Demet'i arayarak, 'Şaka iki kişinin güldüğü bir şeydir' dedim. Dernek adına beni üzdü. Ama küslüğümüz söz konusu değil iyi niyetinden şüphem yok çünkü" cevabını verdi.

En son sahnede yaptığı yardımlardan ve çok yakında uygulamaya geçireceği yeni bir projesi ile ilgili konuşan şarkıcı Demet Akalın, "Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

'ŞAKA İKİ KİŞİNİN AYNI ANDA GÜLMESİ GEREKEN BİR DURUM DEĞİL Mİ?'

Magazin sayfalarında ardı sıra yayınlanan haberlerin altına Akalın, 'Herhalde şaka' yorumunu yapınca Ergen'den cevap geldi. Ergen, "Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi en iyi bilenlerdensin sen." yorumunu yapmıştı

Pink Floyd'un yıldızı George Roger Waters beşinci kez evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Pink Floyd'un yıldızı George Roger Waters beşinci kez evlendi!
Survivor Meryem'in şoke eden değişimi!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Meryem'in şoke eden değişimi!

BİR YORUM YAPIN 0