Aras Bulut İynemli Atatürk için tepeden tırnağa değişti! Sarı saçları olay oldu

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan "Atatürk" dizisinde başrol olarak izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini üstlendiği yapım için imaj değiştiren İynemli'nin sarı saçlı hali sosyal medyaya damga vurdu.

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin oynayacağı öğrenilmişti. Heyecanla beklenen dizi için sıkı bir hazırlık süreci yürütülürken, Lanistar Medya'nın yapımını üstlendiği projenin Disney Plus adlı dijital platformda izleyenlerle buluşacağı açıklandı.

aras bulut iynemli

aras bulut iynemli

Atatürk'e benzemek için sıkı bir kampa giren ünlü oyuncu, saçlarını ve bıyıklarını sarıya boyattı. Bu süreçte gözlerden uzak kalmaya özen gösteren ünlü oyuncunun yeni imajı TikTok'ta ortaya çıktı. 

Aras Bulut İynemli yeni imajı

Aras Bulut İynemli yeni imajı

Rolü için adeta bambaşka birine dönen İynemli'nin yeni hali görenlerin ağzını açık bıraktı. 

Aras Bulut İynemli son hali

Aras Bulut İynemli son hali

ATATÜRK DİZİSİ İÇİN BAMBAŞKA BİRİ OLDU!

Döneme uygun kıyafetlerle Atatürk'e olan benzerliğini ortaya koyan Aras Bulut İynemli'nin setten ilk fotoğrafı paylaşıldı. 

Aras Bulut İynemlinin Atatürk dizisi setinden kareleri

Aras Bulut İynemlinin Atatürk dizisi setinden kareleri

DEV OYUNCU KADROSU!

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacağının açıklanmasının ardından merakla beklenen Enver Paşa'yı ünlü oyuncu Sarp Akkaya oynayacak.

Sarp Akkaya

Sarp Akkaya

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Zübeyde Hanım'ı canlandıracak oyuncunun Songül Öden olacağı ve Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'yi Muhteşem Yüzyıl'ın Mustafa'sı Mehmet Günsür'ün oynayacağı öğrenildi. Ayrıca dizinin kadrosuna "Diriliş Ertuğrul" dizisinde oynadığı "Halime Sultan" karakteriyle ün kazanan Esra Bilgiç'in de dahil olduğu öğrenildi.

Songül Öden

Songül Öden

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapım için son olarak dünyaca ünlü oyuncu Darko Peric'le anlaşıldığı ortaya çıktı. La Casa de Papel dizisiyle adından söz ettiren ünlü yıldızın Atatürk dizisinde nasıl bir rolle izleyenlerin karşısına çıkacağı henüz açıklanmadı.

Darko Peric

Darko Peric

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturacağı dizide yerli oyuncuların yanı sıra dünyaca ünlü film serisi "Harry Potter" ile yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Emma Watson'ın da rol alacağı iddia edildi.

Emma Watson

Emma Watson

Harry Potter hayranlarını heyecanlandıran iddialar magazin gündeminde büyük yankı uyandırırken ilk sezonu 6 bölüm olarak tasarlanan dizinin müziklerini de Oscarlı müzisyen Hans Zimmer'ın yapacağı konuşulanlar arasında. 

Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk

"BÜYÜK BİR ONUR VE GURUR!"

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet'in 100.yılında, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamından kesitlerin yer alacağı bir proje için hazırlıklar yapıldığı öğrenilmişti. Dizide Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını oynayacak kişinin Aras Bulut İynemli olacağı konuşuluyordu. 

Mustafa Kemal Atatürk siyah beyaz kareleri

Mustafa Kemal Atatürk siyah beyaz kareleri

Geçtiğimiz gün reklam yüzü olduğu markanın Ortaköy'deki basın lansmanına katılan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli hakkında çıkan iddiaları doğruladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız."

Başarılı oyuncu, "Rolünüze nasıl hazırlanıyorsunuz?" sorusuna ise, "Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum." şeklinde cevap verdi.

ARAS BULUT İYNEMLİ ATATÜRK OLMAYA HAZIRLANIYOR

"Çukur" dizisi ile ekranlarda fırtına estiren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, çok iddialı bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Cumhuriyet'in 100.yılını onurlandırmak için Mustafa Kemal Atatürk projesinde yer almaya hazırlanıyor.

"İKİ SENE ÖLSEM İÇİMDE TUTAMAM!"

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı dizi hakkında şaşırtan haberi ise gazeteci Ayşe Arman sosyal medya hesabından paylaştı. Arman, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Duyduk duymadık demeyin! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023'de, yani Cumhuriyet'imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bi projeden söz ediyorum. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin var. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli."

"OYNAMIYOR, CANLANDIRDIĞI KİŞİ OLUYOR!"

Aras Bulut İynemli'ye övgüler yağdıran Ayşe Arman, paylaşımının devamında sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bence çok çok iyi bir seçim. Son dönemin en iyi erkek oyuncularından Aras Bulut İynemli. Ailecek hastasıyız. Tabii ki Çukurcu'yduk. Tabii ki 7. Koğuş'taki Mucize'yi öle öle, ağlaya ağlaya, hayranlıkla izledik. Çok gerçek buluyorum onu. Samimi, sahici. Abartılı hiç bir şeyi yok. Ultra doğal bir oyunculuğu var, oynamıyor, canlandırdığı kişi oluyor. Kısacası her rolün altından kalkabileceğini düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi alayım"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yürekleri sızlatan bir kayıp bulma anı! 5 gündür kayıp olan Emine Teyze...

Yalı Çapkını dizisine transfer olan Mine Tugay tanınmaz halde! Estetik iddialarına...

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizisine transfer olan Mine Tugay tanınmaz halde! Estetik iddialarına...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Özgür 1 yıl önce

Darko dediğiniz adam Winston Churchill e benziyor yanlış hatırlamıyorsam

abc 1 yıl önce

bizim tek önderimiz var o da hz muhammed s.a.v

sabri 1 yıl önce

türk oyuncu yokmuymuş emmalar falan

Toplam 1 beğeni

Harun 2 yıl önce

Bizim bir önderimiz var!

Toplam 8 beğeni

alp 1 yıl önce

helallllll

Toplam 0 Beğeni