Samy Naceri'den İstanbul'daki taksi sorununa şaşırtan cevap!

Bir döneme damga vuran film serisi "Taksi" ile büyük bir şöhrete kavuşan Samy Naceri, geçtiğimiz hafta İstanbul'da 20 dakika taksi beklemesiyle gündeme gelmişti. Bu kez Nişantaşı'nda hemen taksi bulan ünlü yıldız, taksi problemi hakkında konuştu.

2000'li yılların başında "Taksi" adlı film serisiyle hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Samy Naceri, geçtiğimiz hafta film görüşmesi için İstanbul'a geldi. 

Geçen hafta ünlü yıldızın Cağaloğlu'nda 20 dakika boyunca taksi beklemesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan 60 yaşındaki ünlü aktör, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. 

Fransız aktör İstanbul'da yaşanan taksi sorunu hakkında yöneltilen soruya "Bu konuya girmek istemem. Ben Fransa’da da politik konuları konuşmam" şeklinde cevap verdi.

Kendisi gibi oyuncu olan oğlu Julian Naceri ile Türkiye'de film çekmeyi planlayan ünlü oyuncu, soruların ardından o sırada gördüğü boş taksiye binerek oteline döndü.

"ARAS BULUT İYNEMLİ'Yİ ÇOK BEĞENDİM!"

Dünyaca ünlü yıldız Samy Naceri, geçtiğimiz gün İstanbul Bebek Lucca'da kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını cevapsız bırakmayan Fransız aktör, kebap ve lahmacuna olan sevgisini dile getirdi. 

1998 yılında çekilen "Taksi" filmiyle dünya çapında büyük bir şöhrete kavuşan ünlü yıldız, Türkiye'de yeni bir film çekeceğini söyledi. Aynı zamanda Türk oyuncuları takip ettiğini belirten Naceri, "7. Koğuştaki Mucize filmini izledim. Aras Bulut İynemli’yi çok beğendim. Kendisiyle tanışmak isterim" ifadelerini kullandı.

Seher Dilovan'ın kendisi gibi şarkıcı oğluyla benzerliği şoke etti! Eurovision'da İsviçre'yi...

İLİŞKİLİ HABER

Seher Dilovan'ın kendisi gibi şarkıcı oğluyla benzerliği şoke etti! Eurovision'da İsviçre'yi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kabartma 2 yıl önce

hadi oradn.

Toplam 1 beğeni