EDHO'nun yıldız oyuncusu Oktay Kaynarca geri dönüyor! Kesin karar çıktı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yeni projesi belli oldu.

ATV ekranlarının fenomen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", dizi ekibi ve kanal yönetimi arasında yaşanan geriliminin ardından ani bir final yapma kararı almıştı. 6 sezon boyunca geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, üzücü haberi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Kaynarca'nın diziye veda etmesinin ardından yeni projesi hayranlar tarafından merak konusu haline geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili sözleşmesi ATV'de olan ünlü oyuncunun kanalla yeni bir projeye başlayacağı öğrenildi.

Kaynarca'dan başka bir yapım şirketiyle görüşmemesini talep eden kanal, Kaynarca'ya yeni proje yapacakları öğrenildi. Ünlü oyuncunun yeni projesini Onur Tan'ın çekeceği de ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0