Kraliyet ailesinde eltiler birbirine girdi! Ağlayan mı ağlatan mı?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki gerilim hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Prens William'ın eşi Kate Middleton ve Prens Harry'nin eşi Meghan Markle arasında yıllardır süregelen gerilim hala daha tüm dünyada yankı uyandırıyor. 2018'de evlenen Meghan Markle ve Prens Harry'nin düğünü öncesinde kavga eden Middleton ve Markle'ın "ağlama ve ağlatma" olayına dair gerçekler gün yüzüne çıktı.

Location, Location, Location isimli TV programıyla tanınan Kirstie Allsopp, konuya dair yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Televizyon sunucusu Allsopp, The Telegraph'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Kate, 2018 Mayıs ayındaki düğünden birkaç gün önce Kensington Sarayı'nda Meghan Markle ile bir araya geldi. O sırada da Meghan'ın, çalışanlarına ne kadar kötü davrandığını gördü ve ona kızdı. Bu sırada kontrolünü kaybeden Kate Middleton, gözyaşlarına boğuldu. Sonra da işleri düzeltmek için Meghan'a çiçek ve özür notu gönderdi."

O dönemlerde Kensington Sarayı'nda çalışan görevlilerden biri de konu hakkında "Kate, üçüncü çocuğunu yeni dünyaya getirmişti. Ve kendini aşırı şekilde duygusal hissediyordu." şeklinde konuşarak Middleton'ın ağlama sebebini söylemişti.

Ancak Meghan Markle geçtiğimiz haftalarda Oprah Winfrey'e verdiği röportajda ağlayan kişinin Kate değil kendisi olduğunu söyleyerek "Duygularım gerçekten incindi" ifadelerini kullanmıştı.

Haluk Bilginer ve ekibi Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden beste yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer ve ekibi Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden beste yaptı
Ordu'da üzücü olay! Sivilcesini sıkınca felç kaldı...

İLİŞKİLİ HABER

Ordu'da üzücü olay! Sivilcesini sıkınca felç kaldı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Leyla 2 yıl önce

Yalancı meghan

İklimdeğişikliği 2 yıl önce

Ingiliz kraliyetinin çöküşü yakındır.

Kul insan 2 yıl önce

birleşik krallık büyük britanya yani ingiltere'nin sonu feci olacak inşaAllah. Aldıkları ahlar bir bir çıkar aheste aheste.

tepki 2 yıl önce

avrupa da bu zaman da krallik yani diktatørluk sistemi bir sey de yapmazlar kavga sapiklik kavga yilda iki kere el sallar super gucleri bile yok oturmus yuz yasina kadar gebermezler de kisaca avrupa bu sistem bitmesi gerek diktatørluk sistemi araplara geldimi krallik olma diktatør kendilerinde niye var