CZN Burak sosyal medyada takipçi sayısı ile rekora koşuyor

Sosyal medyada CZN Burak lakabıyla tanınan ünlü şef Burak Özdemir, sosyal medyada hesaplarındaki takipçi sayısı dikkat çekiyor. Sık sık sosyal mecralarda içerik yayınlayan şef, büyük bir ilgi görüyor. Son olarak Instagram hesabında ulaştığı takipçi sayısını paylaşan ünlü şef, rekora koşuyor.

Zamanının büyük çoğunluğunu Dubai'deki restoranında geçiren CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Instagram ve TikTok hesaplarını hiç boş bırakmayan CZN Burak, yurt dışından da oldukça fazla takipçiye sahip.

Instagram'da en çok takipçisi olan Türk ünlüler arasında yer alan CZN Burak, 30 milyon takipçiye ulaştı. Sevincini yaptığı paylaşımla ifade eden Özdemir, "CZN Burak ailesi sizlerin destekleri ile 30 milyon takipçiye ulaştı teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

Pek çok farlı içerikler oluşturarak kendisini takip edenlere sunan Özdemir'in kitlesi her geçen gün artıyor. Ünlü şefin diğer bir sosyal medya uygulaması olan TikTok'ta ise çok daha fazla bir kitlesi var. Özellikle yabancı takipçisi çok fazla olan ünlü şefin TikTok hesabında ise 50 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

CZN Burak 'En çok takipçiye sahip Türk ünlüler' listesinde 3. sırada idi. İlk sırada yer alan Nusret 40 milyondan fazla takipçiye ulaşmışken, ikinci sırada yer alan Mesut Özil 24 milyonda kalınca, Burak Özdemir de böylece 2. sıraya yükseldi.

CZN Burak'tan yürekleri ısıtan 'Engelliler Günü' paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan yürekleri ısıtan 'Engelliler Günü' paylaşımı
Dünyaca ünlü model Tereza Maxova'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü model Tereza Maxova'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 1

adem 2 yıl önce

zaten birincinin neden birinci olduğu anlamsız