'Tolgahan Sayışman'ın öfke kontrolü yok' diyen Hatice Aslan bu kez farklı konuştu!

Bir döneme damga vuran "Lale Devri" dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Hatice Aslan ve Tolgahan Sayışman, yıllar önce sette yaşadıkları kavga nedeniyle yeniden gündeme gelmişlerdi. Eski rol arkadaşı için "Öfke kontrolü yok" diyen Aslan'ın açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Sayışman o dönemleri aklından sildiğini söylemişti. Çok konuşulan açıklamaların ardından Hatice Aslan konuya son noktayı koydu.

"Ferhunde Hanımlar"," En Son Babalar Duyar" ve "Lale Devri" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Hatice Aslan, Aralık 2021'de Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' serisine konuk olmuştu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, yıllar önce Lale Devri dizisinde birlikte rol aldığı Tolgahan Sayışman ile yaşadığı kavgayı anlatmıştı.

Lale Devrinin yıldızı Hatice Aslandan şaşırtan açıklamalar

Lale Devrinin yıldızı Hatice Aslandan şaşırtan açıklamalar

"TOLGAHAN'IN ÖFKE KONTROLÜ YOKTU"

Tolgahan Sayışman'la dizi setinde kavga ettiğini söyleyen Aslan, şu ifadelere yer vermişti:

"Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. 'Zümrüt' karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan'ın. Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. 'İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz' dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil" 

Hatice Aslan ve Tolgahan Sayışman arasında ipler gerildi

Hatice Aslan ve Tolgahan Sayışman arasında ipler gerildi

Hakkında çıkan iddialara sessiz kalmayan Tolgahan Sayışman ise geçtiğimiz günlerde katıldığı "40" programında 'itme' ve 'darp' iddiası hakkında "O dönemi kafamda sildim, açıklamaları bile hatırlamıyorum. Geçenlerde Hatice Hanım'la çok güzel bir şekilde tatlıya bağladık. O da konuyu doğru bir şekilde ifade etti. Benim konuşmam burada doğru olmaz. Öyle kalsın, orada tatsız bir dönem yaşandı, sonrasında biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık. Yaşla beraber öfke kontrolüm var, eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım, onu itiraf edebilirim" şeklinde konuştu.

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

"TOLGAHAN BENİM CANIM!"

Çok konuşulan açıklamaların ardından Etiler'de objektiflere yansıyan Hatice Aslan, gazetecilerin Tolgahan Sayışman'ı sorması üzerine "Bizim Tolgahan ile hiçbir sorunumuz yok. Tolgahan benim canım. Kıyamam ona, çok seviyorum onu" diyerek konuya son noktayı koydu.

Hatice Aslan Tolgahan Sayışman hakkında konuştu

Hatice Aslan Tolgahan Sayışman hakkında konuştu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ABD'ye yerleşen Erdem Baş'ın İphone paylaşımı olay oldu!

Battıkça batıyor! Cem Yılmaz Erşan Kuneri'deki başarısızlıktan sonra rotasını Ayzek'e çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Battıkça batıyor! Cem Yılmaz Erşan Kuneri'deki başarısızlıktan sonra rotasını Ayzek'e çevirdi
Brad Pitt'in yeni filmi Suikast Treni fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Brad Pitt'in yeni filmi Suikast Treni fragmanı yayınlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Alex 1 yıl önce

Telefon almaya gitmiş ucuz değil net maaş kaç para onu sor bakalım adam telefonu vergisiz ÖTV siz 2052 dolara almış hava atıyor hey gidi hey sen çık bakalım o taahhütten seni hava limanından çıkartıyorlar mı görelim rehin kalıp sonra ağlama

Toplam 1 beğeni