Pelin Karahan son haliyle görenleri şoke etti! Ünlü oyuncu bir deri bir kemik kaldı

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, ketojenik beslenme ve kick boks yaparak ile 9 kilo verdi. İki çocuk annesi Karahan'ın değişimi hayranlarını şaşırttı.

Geçtiğimiz gün City's Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan oyuncu Pelin Karahan, son haliyle herkesi kendine hayran bıraktı. Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Karahan, "Ketojenik beslenme ve kick boks yaparak 48 kiloya kadar düştüm" ifadelerini kullandı.

İki çocuk annesi olan Karahan, ilk hamileliğinde 16 kilo almasına rağmen doğumdan kısa bir süre sonra fit görüntüsüyle dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu bunun sırrını ise "Ali Demir'e hamileliğim sırasında 16 kilo aldım. Sonrasında 20 kilo olarak geri verdim. Doğumdan sonra spor yapmadım buna fırsatım olmadı ama emzirdiğim için çok hızlı kilo verdim." şeklinde açıklamıştı.

54 yaşındaki Esra Ceyhan aldığı kilolar sonrası değişimi ile şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

54 yaşındaki Esra Ceyhan aldığı kilolar sonrası değişimi ile şaşırttı!
Kıvanç Tatlıtuğ "baba olma" hakkında ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ "baba olma" hakkında ilk kez konuştu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0