Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı kızları Arzu Alara ile doğanın tadını çıkardı!

2021 yılında nikah masasına oturan cemiyet dünyasının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı, kızları Arzu Alara'nın dünyaya gelmesiyle anne ve baba olma sevinci yaşamıştı. Çiçeği burnunda anne Nazlı Sabancı ve eşi Hacı Sabancı kızıyla doğada yürüyüş yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancıların gelini Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 2021 yılının ekim ayında Hacı Sabancı ile Arzu - Ömer Sabancı çiftinin yalısında nikah masasına oturan Nazlı Hanım, 2022 yılının haziran ayında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle mutluluğunu herkesle paylaşmıştı.

Nazlı Kayı Sabancı ve Hacı Sabancı

Nazlı Kayı Sabancı ve Hacı Sabancı

Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, geçtiğimiz haftalarda ilk kez anne baba olma heyecanı yaşadı.

Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı bebekleriyle birlikte

Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı bebekleriyle birlikte

NAZLI SABANCI'DAN "SABAH YÜRÜYÜŞÜ" PAYLAŞIMI

Kızıyla sık sık paylaşım yapan çiçeği burnunda anne Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı son olarak üç aylık kızlarıyla yürüyüşe çıktıkları anlardan bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafı eşini de etiketleyen Nazlı Sabancı, gönderisine "Sabah yürüyüşü" notunu düştü.

Hacı ve Nazlı Sabancı

Hacı ve Nazlı Sabancı

BABANNE ARZU SABANCI TORUNU İÇİN 40 MEVLİDİ OKUTMUŞTU!

Arzu Alara'nın doğumuyla ilk kez babaanne olan Arzu Sabancı'nın torununun 40 günlük olmasıyla Beylerbeyi'ndeki muhteşem yalısında 40 mevlidi okutacağı öğrenildi. Aile üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan mevlide cemiyetin tanınan isimlerinin de davet edildiği öğrenildi. 

Arzu Alara Sabancı

Arzu Alara Sabancı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Arzu Alara adını verdikleri kızlarının doğumuyla büyük bir sevinç yaşayan ünlü çift, birlikte çektirdikleri fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Çiçeği burnunda anne Nazlı Sabancı, eşi ve bebeğiyle çekildiği kareleri "Kelimeler kifayetsiz" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı kızları Arzu Alara ile birlikte

Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı kızları Arzu Alara ile birlikte

NAZLI SABANCI ANNE OLDU!

Sosyetik güzel Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde bebeğini kucağına aldı. Haberi alır almaz tüm Sabancı ailesinin de hastaneye geldiği öğrenildi.

Nazlı Sabancı'nın müstakbel eltisi, Hakan Sabancı'nın kız arkadaşı Hande Erçel de hastaneye koştu. Ünlü oyuncu, çifti ilk tebrik edenlerden oldu.

Doğumdan kısa bir süre önce pembe elbisesiyle kamera karşısına geçen Nazlı Sabancı, karnı burnunda pozlarına sosyal medyadan yer vermişti. Paylaşımına ise "Heyecandan da öte" notunu düşmüştü.

Nazlı Sabancı

Nazlı Sabancı

Teknede çekildiği kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isme çok sayıda "Yüzünüze nur gelmiş", "Hamilelik güzelliğine güzellik katmış" şeklinde yorumlar gelmişti.

Nazlı Sabancı hamilelik stili

Nazlı Sabancı hamilelik stili

Geçtiğimiz gün tekne ile Bebek iskelesine gelen Nazlı Sabancı, karşısında muhabirleri görünce ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. "Kısa bir tatile çıktık. Her şey iyi gidiyor" diyerek sözlerine başlayan Sabancı, hamilelik süreci hakkında "Hiçbir zorluk yaşamıyorum, bol bol spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum. Artık doğum yaklaştı, 1.5 aydan kısa bir süre kaldı. Hacı da ben de çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Nazlı Sabancı

Nazlı Sabancı

MÜJDELİ HABERİ "3" NOTUYLA DUYURMUŞTU!

4 aylık hamile olan Nazlı Kayı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güzel haberi takipçileriyle paylaştı. Eşi Hacı Sabancı'nın karnını tuttuğu kareleri sosyal medya hesabından yayınlanan Nazlı Kayı, fotoğrafın altında "3" ve kalp emojisi koydu. Mutlulukları gözlerine yansıyan çiftten Nazlı Kayı'nın güzelliği görenleri kendine hayran bıraktı.

Hacı ve Nazlı Sabancı

Hacı ve Nazlı Sabancı

Bir kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Nazlı ve Hacı Sabancı çifti, önceki gün sahil keyfi yaptı. Özel tekneleriyle Bebek'e gelen çift, sahilde el ele yürüyüş yaptı. Hacı Sabancı'nın her an eşinin elini tutması ve tekneden inerken hassas davranması gözlerden kaçmadı. Nazlı Kayı'nın göbeğinin belirginleşmeye başladığı da objektiflere yansıdı. 

Hacı ve Nazlı Sabancı çifti

Hacı ve Nazlı Sabancı çifti

Emrah'tan ilginç ödeme taktiği: Konser karşılığı pırlanta taş!

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'tan ilginç ödeme taktiği: Konser karşılığı pırlanta taş!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 52

yavuz 6 ay önce

edep yahu

fatih 8 ay önce

gece gözlerime uyku girmiyordu- ne oldu bunların son durumu diye

Toplam 5 beğeni

konuk 9 ay önce

eskiden insanlar hamile olduğunu gizler en azından milletin gözüne gözüne sokmazdı, edepli bir şekilde yakışan bol kıyafetler giyer ve dikkat çekmezdi. şimdi top yutmuş karınca gibi herkes göbeğini şişirip geziyor poz veriyor, büyük bilmiyor küçük bilmiyorlar. biraz edep yahu.

Toplam 19 beğeni

Türkiyecumhuriyeti 10 ay önce

Ahh Sakıb ağa ahh! Kalkta gör çocuklarının, torunlarının halini! Bu ülkeye düşman, millete düşman, kan emici birer sülük oldular. Sen hizmet ettin, milletim, devletim dedin yıllarca.. Hiç bir şey öğrenmemişler senden yazık!

Toplam 21 beğeni

isa 1 yıl önce

sabancı ve koç 50 yıl yöetti bu ülkeyi hem de hiç siyasete girmeden abd iş ortaklarıyla. Şu an sakin görünüyorlar fakat hükümet değiştiğinde yine dişlerini göstereceklerdir müslümanlara. bunlar tüsiadcı malum parti türkiye demokrasisine ne kadar zarar veriyorsa bunlarda o kadar zararlı. bir an önce enaz bunlar kadar zengin yerli firmalar oluşturulmalı.

Toplam 21 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun