İbrahim Çelikkol eşinden boşandıktan sonra annesinin evine taşındı!

Oyuncu İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu, 5 yıllık evliliklerini Haziran ayında sonlandırmıştı. Çelikkol, eski eşi ve oğluna yeni ev tutarken kendisi annesinin yanına taşındı.

Daha önce 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Siyah Beyaz Aşk', 'Kördüğüm' projelerde yer alan İbrahim Çelikkol son olarak dijital bir yayın platformunda 'Kuş Uçuşu' adlı dizide rol aldı. Çelikkol, 5 yıllık mimar eşi Mihre Mutlu'dan Haziran ayında anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı. Üç yaşındaki oğulları Ali için dost kalmayı tercih eden çift şimdi kendine yeni bir yol çizdi.

İbrahim Çelikkol ve annesi

İbrahim Çelikkol ve annesi

İbrahim ÇelikkolİLİŞKİLİ HABERİbrahim Çelikkol'dan servetlik anlaşma!

Çelikkol, oğlu ve eski eşi için ev tutarken kendisi de annesi Ayper Çelikkol'un yanına taşındı.

Öte yandan Riva Konakları'ndaki evini Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftine kiraya veren Çelikkol, 70 bin liralık aylık kirayı eski eşine bıraktığı iddia ediliyor. 

ibrahim çelikol ve mihre mutlu

ibrahim çelikol ve mihre mutlu

NE OLMUŞTU?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu rolüyle izleyici karşısına çıkan İbrahim Çelikkol, önceki gün oğlu Ali ile birlikte menajerlik şirketine gitti.

 İbrahim Çelikkol VE OĞLU

İbrahim Çelikkol VE OĞLU

Tek kolundaki askı dikkat çeken Çelikkol, "Omuzda kas ezilmesi vardı, spor yaparken oldu. Biraz böyle kalacak, ciddi bir sorun yok" dedi.

2017’de evlendiği Mihre Mutlu’dan boşanacağı söylenen İbrahim Çelikkol konuya dair sorulara böyle yanıt verdi. "Çocuğun yanında bunları konuşmayalım. Evleri falan ayırmadık."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bir Formula 1 sporcusunun yetişmesi!

Gupse Özay'ın bebeği dünyaya geldi! Koyduğu isim kafaları karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay'ın bebeği dünyaya geldi! Koyduğu isim kafaları karıştırdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Vatandaş 1 yıl önce

Alternatif ve seçenek çok olunca onların ortamda zor biraz normal halk bile artık bir ömür boyu evli kalamıyor ki nerde bunlar kalacak

Toplam 1 beğeni

memo 1 yıl önce

sanat camisının gerçeği bu...

Toplam 2 beğeni

fatih 1 yıl önce

olmadı enişte

Toplam 1 beğeni

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Niye? Neden olmadı?

Toplam 0 Beğeni