Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in evlendi! Ünlü çift düğünü tarihi kalede yaptı

Kiraz mevsimi dizisinde başrol olarak yer alan ünlü ikiliden hayranlarını sevindiren haber geldi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti Almanya'da nikah masasına oturmuştu. Şimdi ise ünlü çift "Romeo ve Juliet" gibi efsane aşklara tanıklık eden İtalya Verona'da tarihi bir kalede masalsı bir düğünle kutlama yapıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT'nin 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti Haziran ayında nikah masasına oturdu. 7 yıllık ilişkilerini nikah masasına taşıdı. Çift, Almanya'da hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift, Almanya'nın Karlsruhe kentinde mutluluğa 'evet' denişti. Şimdi ise ünlü çift İtalya'da tarihi kalede düğün yaptı. 

Yaklaşık 100 kişinin katılacağı düğün için "Romeo ve Juliet" gibi efsane aşklara tanıklık etmiş Verona'yı seçen oyuncu çift, dün törenin yapıldığı tarihi kaleden de paylaşımlar yaptı.

SERVET HARCADILAR! 

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, tarihi kaleyi kiralamak için 5 bin Euro yani yaklaşık 90 bin TL verdi. Yemekli organizasyon için de kişi başı 75 Euro ödeyecek olan çiftin cebinden 100 kişilik tören için de yaklaşık 140 bin TL çıkacak. İtalya'daki düğün töreni böylece ikiliye ulaşım ve konaklama da dahil edildiğinde yaklaşık 400 bin TL'ye mal olacak.

ALMANYA'DA NİKAH MASASINA OTURDULAR!

özge gürel ve serkan çayoğlu evlendi

özge gürel ve serkan çayoğlu evlendi

Serkan Çayoğlu'nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çift nikah hediyeleri için ise Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağış yaptı. Gürel ve Çayoğlu bu mutlu gününü takipçileriyle paylaştı. İkili, nikah karelerini Instagram hesabından yayınladı.

özge gürel ve serkan çayoğlu evlendi

özge gürel ve serkan çayoğlu evlendi

ÜNLÜ OYUNCUDAN DÜĞÜN AÇIKLAMASI!

Almanya'da gerçekleşen nikah ile taçlandırarak dünya evine giren Serkan Çayoğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Çayoğlu, "Daha sade bir tören düşünüyorduk ama aileler de devreye girince düğün tadında oldu. Ama asıl düğünümüz İtalya'da gerçekleşecek. İtalya'nın ikimizde de yeri ayrı." dedi.

"ADETA BÜYÜLENDİM"

"Özge Hanım'ı gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?" sorusu üzerine aşk dolu bir cevap veren oyuncu, "İnsan sevdiğini öyle görünce büyüleniyor. Yıllardır hayal ediyorsun." ifadelerini kullandı.

"BALAYINI ERTELEDİK"

Çayoğlu ayrıca, "Sürekli bir telaş içerisindeyiz, bir yandan da ikimiz de senaryolar okuyoruz. Oturup o güzel anı tam anlamıyla dahi konuşamadık. Şimdi önümüzde düğünümüz ve işlerimiz var. İşlerden dolayı balayını da ertelemek durumunda kaldık." dedi.

KIZ İSTEME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ!

Çift önceki gün evlilik yolundaki ilk adımı atarak kız istemeyi gerçekleştirdiler.

KAHVENİN SIRRINI ÖZGE GÜREL AÇIKLADI!

Gürel, "Tuzlu değil o, wasabili" dediği sırada Çayoğlu, "İçerisinde ne vardı hala çözemedim ben. Acı, baharat değişik bir kahveydi" diyerek nişanlısına takıldı. Gürel ise, "Sevgilimin damak tadı böyle şeylere alışık, o sever böyle değişik tatlar denemeyi” şeklinde cevap verdi. Baharat sevdiğini söyleyen Çayoğlu, "Böyle bir şey de beklemiyordum” dedi.

DUYGUSAL MESAJ

Özge Gürel vefat eden babasıyla ilgili duygusal paylaşımda bulundu. Nişan sonrası yaptığı bu paylaşımla herkesi duygulandırdı. Gürel nişanından kareleri paylaştığı gönderiye "Ben bu yıl babalar gününde eve koşup babama sarılamadım ama bu şahane insanlarla, sevgilim ve benim yeni maceramızı kutladık ve babama hediye ettik. Bu ev, bu bank benim çocukluğum… Babacığımın en sevdiği yer, ona haberi tam burada verdik. Daha bir yıl bile olmadı… Nasıl emindim hep burada olacağından gözündeki ışıkla. Hala çok zor yokluğun hakkında konuşmak… Çıkamıyor ağzımdan kelimeler, sanki öyle bir gün hiç yaşanmadı ama konuşursam gerçeğe dönüşecek. Hiç geçmeyecek bir acı bu. Acı öyle duruyor sen etrafında bir hayat kuruyorsun, büyüyorsun. Sen bunu biliyordun babacım o kadar çok kayıp yaşadın o kadar yoruldun ki, buna rağmen seni kırdıklarında bile devam ettin insanlara inanmaya. Sana benzeyen bu huyumdan şikayet ederdim arada. Ama iyi ki devam etmişim, etmişiz babacım. Hayatımdaki tüm güzellikleri, muhteşem insanları, aşkımı sana benzememe borçluyum, seninle büyümeme borçluyum. İyi ki babamsın. Senden bana, bize tertemiz bir vicdan ve çok özlem kaldı. Seni çok seviyorum. Biliyorum ki bir hayat daha var sarılacağımız" yorumunu ekledi.

Çayoğlu, kız isteme anlarını sosyal medyadan paylaştı. Kahveyi içerken terleyen oyuncunun o halleri hayranlarını güldürdü. "Çok güzel oldunuz be" tarzında yorumlar yapıldı. 

DÜĞÜN TARİHİ VE YERİDE BELLİ OLDU!

Çift daha sonra 13 Ağustos'ta Romeo ve Juliet'in şehri olarak bilinen Verona'da düğün yapacak. Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, romantik bir kaleyi seçti.

Düğün salonu bakan ünlü çiftin aynı zamanda yeni evleri için kesenin ağzını açtığı ve güzel ev arayışında olduğu öğrenilmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Teşkilat dizisinden kötü haber! Çağlar Ertuğrul'dan duygusal veda...

Kaan Yıldırım'ın Sipahi dizisine sürpriz transfer! Aksiyon dolu bir operasyon anlatılacak

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım'ın Sipahi dizisine sürpriz transfer! Aksiyon dolu bir operasyon anlatılacak

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

murat 1 yıl önce

Ben mutluluklar dilerim ikinizede sizleri çok beğenerek izledik.Hayırlı olsun.

Toplam 1 beğeni

404040 1 yıl önce

nerden ünlenmisler la sokakta görsem tanimam

tunctunc 1 yıl önce

italyada lise son siniflara kadar hala Türklerin BARBAR olduklari yazilir..italyan hayranligina bak.!!! gercekten öz millyetini kaybetmi$ insanlariz..

Toplam 2 beğeni

OF61 1 yıl önce

yaz kenara dursun 15 ay sonra boşanırlar...

Toplam 2 beğeni